Передплата 2024 «Добра кухня»

На Закарпатті затримали 30-річного чоловіка: підозрюють у вбивстві сина

  • 24.07.2022, 14:15
  • 819

В одному із сіл Тячівщини поліція затримала 30-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві малолітнього сина

На Закарпатті затримали 30-річного чоловіка: підозрюють у вбивстві сина
На Закарпатті затримали 30-річного чоловіка: підозрюють у вбивстві сина

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Як зазначається, 23 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про насильницьку смерть дитини, віком приблизно двох років. Слідчі, які виїхали на місце події встановили, що хлопчику був 1 рік і 10 місяців. Попередньо відомо, що смерть дитини настала внаслідок численних ударів по тілу гострим предметом.

Правоохоронці наголошують, що зібрані докази вказували на те, що вбивство вчинив батько дитини, який одразу після скоєного втік з місця події.

«Наразі відомо, що зловмисник, перебуваючи в кімнаті власного будинку, наніс малолітньому синові численні удари ножем. Інші члени родини в момент вбивства знаходилися на подвір’ї будинку. Побачивши, як чоловік раптово вибіг з будинку, зайшли всередину до дитини, де і виявили хлопчика з численними тілесними ушкодженнями. Рідні викликали медиків, проте останні вже нічим не змогли допомогти дитині», — йдеться в повідомленні поліції.

Чоловіка затримали у лісі, де він намагався сховатись від працівників правоохоронних органів, його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Фото: поліція Закарпаття

Схожі новини