Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За розбещення 8-річної школярки судитимуть чоловіка, який переховувався у Львові

  • 21.07.2022, 13:45
  • 673

Деснянська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який вчинив розпусні дії щодо малолітньої дитини

За розбещення 8-річної школярки судитимуть чоловіка, який переховувався у Львові
За розбещення 8-річної школярки судитимуть чоловіка, який переховувався у Львові

Розслідування встановило, що 15 вересня 2021 року киянин проник до вбиральні на території школи у Деснянському районі столиці та вчинив щодо 8-річної школярки розпусні дії. «По гарячих слідах» його затримали правоохоронці.

Рішенням суду від 18 вересня 2021 року чоловіку обрали запобіжний захід — тримання під вартою з правом внесення застави. Після її внесення він почав переховуватись від органу досудового розслідування. Його оголосили у розшук.

Втікач продовжив вчиняти аналогічні злочини на території Львівської області. Щоб проникнути у школу у Львові, він використовував перуку та жіноче вбрання.

У результаті розшукових заходів його знову затримали правоохоронці.

Варто зазначити, що затриманий — раніше судимий за аналогічні злочини. Відповідно до вироку Голосіївського районного суду, у грудні 2019 року його було засуджено до 12 років позбавлення волі, однак 10 вересня 2021 року звільнено на підставі так званого «Закону Савченко».

Наразі йому судом обрано безальтернативний запобіжний захід — тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювали за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідчі Деснянського управління поліції Г У Нацполіції у Києві.

Схожі новини