Передплата 2024 «Добре здоров’я»

путін увесь час брехав: заява США

  • 21.07.2022, 10:50
  • 1 033

У США відреагували на заяву очільника російського мзс сергія лаврова про "зміну географічних завдань" вторгнення в Україну

путін увесь час брехав: заява США
путін увесь час брехав: заява США

​​Про це пише Цензор.НЕТ.

В офіційному коментарі йдеться, що від початку рф планувала захопити більше території України, а не лише Донбас, як про це заявляв російський президент путін.

Так очільник Пентагону Ллойд Остін і речник Держдепу Нед Прайс відреагували на твердження міністра закордонних справ рф сергія лаврова про нібито розширення цілей Москви на війні.

Остін нагадав, що США і раніше називали реальні цілі росії. За даними глави Пентагону, російський диктатор неодноразово говорив, що здійснює обмежену операцію із зосередженням на Донбасі, проте «його дії довели протилежне».

«І ми це знали — не підозрювали, а знали. Наші союзники та партнери знали, що у нього більші амбіції. І лавров щойно підтвердив це. Це не дивно ні для кого, хто був частиною цього чи навіть спостерігав за цим віддалено. Можливо, це сюрприз для росіян, яким путін увесь цей час брехав», — зазначив голова Пентагону.

Прайс наголосив: США буквально днями попереджали про плани рф анексувати нові території України, а заява лаврова лише демонструє, що рф таки прямує до анексії.

Спікер Держдепу наголосив, що росія воює за території, про що США попереджали ще до повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Фото із мережі

Схожі новини