Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 25 по 31 липня

  • 25.07.2022, 07:00
  • 1 924

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Займайтеся самонавчанням і поповненням знань. Варто прояви­ти пильну увагу до сімейного вогнища і до батьків. Наведіть лад у помешканні. Приділіть максимум уваги коханій людині. Вільний час при­святіть дітям, відвідайте разом виставки або кон­церти. Сприятливі дні: 25, 28, 29, 31 липня. Не­сприятливі дні: 26, 27, 30 липня.

ТЕЛЕЦЬ. Покупки з понеділка будуть вдалими. Коли поїдете у громадському транспорті, тримайте гаманець у надій­ному місці. З вівторка ваш будинок наповнить­ся родичами. Добре зайнятися благоустроєм та оновленням «гніздечка». У неділю приділіть увагу своєму гардеробу. Сприятливі дні: 27, 31 лип­ня. Несприятливі дні: 28, 29 липня.

БЛИЗНЮКИ. До будь-якої справи при­ступайте зі стовідсотковою впевненіс­тю в успіху. Тоді вам вдасться керува­ти ситуацією, і оточення прислухається до ваших порад. Зверніть увагу на харчування. Попереду багато зустрічей з цікавими людьми. Сприятливі дні: 29 липня. Несприятливі дні: 31 липня.

РАК. Стримуйте цікавість, не вірте чуткам і в жодному разі не брешіть. Якщо ви сто­їте перед вибором нової справи, краще дізнайтеся, чим займалися ваші предки: можли­во, ви успадкували їхні таланти. У вихідні почитай­те книги з відновлення здоров’я. Сприятливі дні: 31 липня. Несприятливі дні: 30 липня.

ЛЕВ. Новизна і експерименти допомо­жуть вам досягти успіху. Доречною вия­виться порада перевіреного друга. Голо­вне — підбийте підсумки вже наявних досягнень, оцініть свої плюси і мінуси. Спілкування з коха­ною людиною стане джерелом натхнення. У не­ділю будьте вибагливі до їжі. Сприятливі дні: 25, 31 липня. Несприятливі дні: 26 липня.

ДІВА. У роботі допоможе вміння воло­діти потрібною інформацією. У вівто­рок-середу поспілкуйтеся з друзями, запросіть їх у гості. Сприятливий час для ство­рення затишку і комфорту у вашому помешкан­ні і для початку ремонту. Наприкінці тижня заряду бадьорості додасть поїздка на природу. Спри­ятливі дні: 26, 27 липня. Несприятливі дні: 25 липня.

ТЕРЕЗИ. Почніть тиждень зі зміцнен­ня свого статусу. Оточення буде прислу­хатися до вашої думки. Правильно роз­ставте акценти на стосунках з батьками. Вам вдасться знайти вихід із заплутаних ситуа­цій. З’явиться час для відпочинку. Сприятливі дні: 25, 28, 29 липня. Несприятливі дні: 26, 27 липня.

СКОРПІОН. Будьте ввічливі у спілкуван­ні. Постарайтеся обійти гострі кути. Від ваших зусиль безпосередньо залежатиме при­хильність до вас керівництва. У середині тижня приділіть увагу сім’ї. Свій авторитет у родинному колі використовуйте з виховною метою. Приді­літь увагу своєму здоров’ю. Сприятливі дні: 27, 31 липня. Несприятливі дні: 29 липня.

СТРІЛЕЦЬ. На початку тижня якомо­га більше будьте серед людей. Гарний час для численних контактів і знайомств. Достат­ньо часу приділіть своїй другій половинці. Ото­чіть турботою і увагою батьків. У другій полови­ні тижня відправляйтеся у подорож. Поїздка буде наповнена приємними подіями. Сприятливі дні: 29 липня. Несприятливі дні: 31 липня.

КОЗЕРІГ. У понеділок без «розкачки» включайтеся в роботу. Від вас вимага­тимуть педантичності і акуратності. У вівторок-середу будьте уважні до своїх батьків. Постарай­теся зрозуміти і прийняти їхні погляди на те, що відбувається. Наприкінці тижня не пропустіть ви­падку для нових вражень. Сприятливі дні: 29, 31 липня. Несприятливі дні: 27, 30 липня.

ВОДОЛІЙ. На початку тижня будьте від­криті для спілкування. Ймовірно, зустріне­те свій ідеал любові. У середині тижня на роботі складеться хороша атмосфера. Постарай­теся проявити себе з кращого боку. Наприкінці тижня опинитеся у центрі уваги. Сприятливі дні: 25, 31 липня. Несприятливі дні: 29 липня.

РИБИ. Запросіть гостей, влаштуйте свя­то. Постарайтеся якомога більше поспіл­куватися з дітьми. Навчайте їх веден­ня домашнього господарства. У другій половині тижня на службі на вас чекає цікаве завдання. Вихідні присвятіть своїй половинці. Придумайте спільний відпочинок: вирушайте на прогулянку або в гості до друзів. Сприятливі дні: 27, 29 лип­ня. Несприятливі дні: 31 липня.

Схожі новини