Передплата 2024 «Добра кухня»

Переділ у російських елітах: на секретаря ради безпеки росії, ймовірно, був замах

  • 18.07.2022, 12:55
  • 1 039

Наразі Микола Патрушев госпіталізований

Переділ у російських елітах: на секретаря ради безпеки росії, ймовірно, був замах
Переділ у російських елітах: на секретаря ради безпеки росії, ймовірно, був замах

Таке передає телеграм-канал Generall SVR.

«Інформація як про замах, так і про розслідування цього замаху — у таємниці. Відомо, що Микола Патрушев став себе погано почувати ввечері після роботи, практично одразу після того, як прийшов додому. Оперативно спрацювала охорона, викликавши до нього бригаду медиків, медичні працівники після огляду заявили, що необхідна термінова госпіталізація, і Патрушева співробітники ФСТ на своєму транспорті, у супроводі медпрацівників, доставили до медчастини, яка обслуговує президента. Після надання допомоги у стабільному стані Патрушева привезли додому. Результати його аналізів підтвердили, що отруйною речовиною була синтетична отрута», — пишуть на каналі.

Ймовірно, що саме своєчасно надана медична допомога та недостатньо висока концентрація отруйної речовини, що надійшла в організм через шкіру, врятували йому життя. Зараз триває розслідування, публічно ця історія, звісно, не розголошуватиметься.

«Президента повідомили, можна сказати останнім, коли життю Патрушева вже нічого не загрожувало. Хто стоїть за замахом, які мотиви, і як стала можливим взагалі організація фактично завершеного замаху, на представника влади такого високого рівня, ще належить розібратися. Але щось підказує, це лише початок великого переділу в елітах», — пише канал.

Фото із мережі

Схожі новини