Передплата 2024 «Добрий господар»

Президент закликав призначити голів САП і НАБУ

  • 18.07.2022, 10:20
  • 632

Зеленський вважає, що будь-який орган може нормально функціонувати повноцінно лише під керівництвом ефективного лідера

Президент закликав призначити голів САП і НАБУ
Президент закликав призначити голів САП і НАБУ

Про це він заявив у своєму зверненні і закликав відповідні комісії призначити голів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро України.

«Хочу, щоб мене сьогодні почули всі, від кого залежить дуже чутливе питання призначення нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Моя позиція як Президента України — конкурс, що відбувся, має призвести до цілком логічного рішення про призначення нового керівника. Відповідну людину обрано і від конкурсної комісії залежить фіналізація цього рішення», — сказав глава держави.

Також Зеленський зазначив, що термін повноважень попереднього керівника НАБУ минув, тому він доручив прем'єр-міністру України Денису Шмигалю активізувати процес запуску відповідного конкурсу.

«Я знаю, що працівники антикорупційної інфраструктури і зараз, і в таких умовах виконують свої обов'язки. Більше того, вони беруть участь і в обороні нашої держави. Зокрема, семеро працівників НАБУ були удостоєні державних нагород після 24 лютого. Проте повний функціонал будь-якого державного органу може використовуватися лише коли є ефективний керівник. Отже, цей конкурс також дуже важливий», — додав він.

Фото із мережі

Схожі новини