Передплата 2024 «Добре здоров’я»

у росії розширюють масштаби військової підготовки для дітей

  • 17.07.2022, 12:00
  • 542

У бєлгороді та бєлгородській області відкрито 500 кадетських класів та близько 1000 юноармійських класів

у росії розширюють масштаби військової підготовки для дітей
у росії розширюють масштаби військової підготовки для дітей

Також у російському бєлгороді на базі місцевого відділення ДОСААФ відкрито курси початкової військової підготовки для тих, хто бажає служити в армії, однак не має відповідного досвіду. Випускників курсів схиляють до підписання контракту з зс рф.

Наближення зони бойових дій до кордону бєлгородської області змушує місцеву владу переносити кілька об’єктів, пов’язаних із війною, в глибину російської території. Зокрема, так званий «пункт прийому біженців», а по суті — насильно переміщених осіб, передислокований із району поблизу селища Нєхотєєвка до СМТ Октябрьский.

Логістика прийому людей залишається без змін: після оформлення «біженці» скеровують у приміщення спортивного комплексу «Віраж» (критий картодром). З початку війни через пункт пройшли 6,5 тис. осіб, зокрема — 1,4 тис. дітей.

Одночасно триває практика незаконного усиновлення дітей з Донбасу російськими сім’ями. 14 липня очільник московської області воробйов анонсував завершення процедури «передачі 9 дітей з „ДНР“ під опіку родинам з підмосков’я».

Схожі новини