Передплата 2024 ВЗ

"Кожне вікно було вогневою точкою". Як українські воїни творили дива під час штурму готелю «Мир» в Сєвєродонецьку

  • 17.07.2022, 00:45
  • 627

Наші бійці потрапили під шквальний вогонь ворога у процесі висування, зайти в будівлю вдалось завдяки гранатам та правильній техніці виконання

«Вогонь вівся шквальний. Противник стріляв з усього, що в нього було. Кожне вікно було вогневою точкою. Просунутися в лоб можливості не було, тому ми вирішили розділити групи і штурмувати з слабшої точки та прихованого місця», — розповіли бійці з з позивними «Лемберт» та «Фунтік» на Угруповання Об’єднаних сил.

Наші бійці потрапили під шквальний вогонь ворога у процесі висування, зайти в будівлю вдалось завдяки гранатам та правильній техніці виконання.

«Зачистили перший поверх, залишили спостерігача, щоб він не дав можливості противнику висунутися з другого і вирушили на третій. У нас були 300-ті, але ми зрозуміли, що виводити людей можна тільки штурмуючи будівлі і видавивши противника. Задіяли гранати, а завдяки нашим снайперам, які стояли навпроти, ми врівноважили сили. Ми почали тиснути, кидати гранати та просуватися вперед. Почали о 4−5 годині, а об 11 вже закінчили».

Схожі новини