Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Найпопулярніші види американської піци та її особливості

  • 13.07.2022, 17:40
  • 1 813

Серед страв, які мають шалений попит, варто відзначити саме піцу. Львів – місто, де можна спробувати найбільшу її різноманітність, у тому числі й варіанти на пухкому, пружному тісті. Однак які види американської піци полюбляють саме на її батьківщині?

Найпопулярніші види американської піци та її особливості
Найпопулярніші види американської піци та її особливості

Усе про різновиди американської піци

Куштуючи піцу у Львові, ми рідко звертаємо увагу на те, яким чином вона виготовлена, має тонке або ж пухке тісто. Проте акцент на цьому робиться безпосередньо у самій Америці, де ця страва стала найбільш популярною, конкуруючи навіть з бургером та картоплею фрі!

Велика кількість піцерій продовжує зберігати вірність певним регіональним стилям приготування страви, до прикладу, так роблять у Детройті, Чикаго, Нью-Йорку та інших містах, де можна спробувати зовсім різні варіанти не лише самої страви, а й приготування тіста.

Нью-Йоркська піца

Це справжня американська класика, оскільки саме її активно транслюють по всіх медіа у світі. Таку страву запікають за високої температури у печі, рівно до моменту, поки сир не почне вкриватись бульбашками, після чого її ріжуть на традиційні трикутнички.

Піца у Нью-Йорку готується з найбільш доступними начинками, серед яких — салямі та кілька видів м’яса.

Чиказька піца

Це друга за популярністю страва, яка активно конкурує зі своїм нью-йоркським побратимом. У той час, як попередній вид досить простий та легкий для шлунку, цей являє собою справжній гастрономічний рай.

Чиказьку піцу називають діп діш, оскільки вона має дуже високі бортики, а тому — величезну кількість начинки. Тісто у круглій формі вкривають сиром та заливають соусом, й лише після цього додають начинку. Особливість також полягає у тому, що таку страву готують близько однієї години до повного запікання інгредієнтів.

Детройтська піца

А от у Детройті готують справжню сицилійську піцу, яка має особливу, прямокутну форму. Особливість полягає й у тому, що на м’якеньке тісто кладуть сир, розподіляючи його так, аби він вкривав тонким шаром навіть коржики, а потім заливають соусом.

Замість звичної моцарели у Детройті використовують сир з Вісконсина, який досить жирний, однак пікантний та гострий. Саме завдяки високій жирності сиру вдається досягти рум’яності для скоринки, що має золотисто-коричневі відтінки.

Замовити піцу у Львові у ресторані Суші-Го

А для того, аби долучитись до дегустування унікальних різновидів піц, замовляйте її з доставкою у Львові у ресторані під назвою Суші-Го.

Заклад пропонує величезну кількість актуальних страв, що містять як м’ясо, так і овочі, свіжі фрукти та інші начинки на будь-який смак.

Можна обрати не лише піци, які вам сподобались, а й добряче економити, обираючи варіанти у сеті, що продається зі знижками, або користуючись актуальними акційними пропозиціями.

Ресторан також має власну доставку, що працює не лише у місті, а й за його межами. А у випадку великого замовлення можна розраховувати на те, що кур’єри доставлять страви на вказану адресу безкоштовно!

Схожі новини