Передплата 2024 «Добрий господар»

У Раді пропонують визнати незалежність Чеченської Республіки

  • 13.07.2022, 11:15
  • 638

Українські нардепи пропонують визнати державний суверенітет Ічкерії

У Раді пропонують визнати незалежність Чеченської Республіки
У Раді пропонують визнати незалежність Чеченської Республіки

Відповідний проєкт постанови № 7551 зареєстрували з ініціативи нардепів від «ЄС» Олексія Гончаренка та з міжфракційного об'єднання «За вільний Кавказ» Муси Магомедова.

Про це Гончаренко написав у своєму Телеграм-каналі.

«Щоб скорити чеченський народ, кремль розпочинав дві війни, насильницькі вбивства, геноцид, призначив свого посіпаку рамзана кадирова, який продовжує політику терору. росія протягом двох війн влаштовувала масовані бомбування і артобстріли, внаслідок яких міста Аргун і Грозний майже повністю зруйновані (як Маріуполь, Сєвєродонецьк та десятки інших міст в Україні). Удари були спрямовані також на знищення мирних жителів цих міст», — зазначив нардеп.

«Воїни Ічкерії вже допомагають Україні боротися за нашу незалежність у війні з росією. Тому закликаю колег якнайшвидше ухвалити цю постанову та запропонувати президенту України визнати незалежність Чеченської Республіки Ічкерія. Також звернутися до держав ЄС, США та інших країн, щоб вони підтримали цю ініціативу. Ічкерія повинна бути вільною та незалежною від росії», — наголосив Гончаренко.

Фото із мережі

Схожі новини