Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 18 по 24 липня

  • 18.07.2022, 07:00
  • 944

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Саме час приділи­ти увагу побутовим спра­вам. Ймовірні непорозуміння з близькими через дрібниці. Будь­те уважні до батьків. Займайтеся до­машніми проблемами, і рідні будуть вам вдячні. Друга половина тижня — час відпочинку, розваг та цікавих зна­йомств. Приділіть максимум уваги ко­ханій людині.

ТЕЛЕЦЬ. Не варто нічого ро­бити поспіхом. Багато справ може бути вирішено без ва­шої безпосередньої участі. Беріть на себе лише ту частину роботи, яка вда­ється найкраще. Бажано подбати про здоров’я.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень мине на підйомі. Можливо, вам вдасть­ся проявити себе там, де це по­трібно найбільше. Слід діяти сміли­во, відкрито і винахідливо. Якщо у вас є мета, зосередьтеся саме на ній. В одружених стосунки вдома на високо­му рівні.

РАК. Матеріальні, професійні і домашні питання швидко вирі­шаться, якщо ви не піддавати­метеся зневірі. Практично всі ваші ідеї підтримають члени сім’ї і друзі. У вихід­ні можна дозволити собі великі покуп­ки. Якщо у вас є старші батьки, не за­бувайте їх провідувати хоча б у вихідні.

ЛЕВ. Цього тижня може зрости конкуренція всередині колекти­ву. Новини і важливі події зму­сять організуватися і увійти в режим швидкого реагування. Проводьте віль­ний час активно, уникайте самотності. У вихідні організуйте зустріч з друзями.

ДІВА. Намагайтеся викорис­тати цей тиждень для набут­тя впевненості у своїх силах, розширення світогляду. Ви повинні знати, що зараз вам все під силу і у вас все вийде. Ваші починан­ня обов’язково отримають підтримку з боку оточення.

ТЕРЕЗИ. Вибирайте найваж­ливіші справи і робіть їх почер­гово. На початку тижня мож­ливе несподіване загострення матеріальних проблем, виник­нення розбіжностей з кимось із чле­нів сім’ї або родичем. Тримайте себе в руках.

СКОРПІОН. Щоб під впливом емоцій не наробити дурниць, розкажіть про свої проблеми перевіреному другові (подру­зі). Можна займатися обговоренням важливих питань у родині.

СТРІЛЕЦЬ. Не плануйте за­надто багато справ, зали­ште час для відпочинку. Дії або, навпаки, бездіяльність співробіт­ників або партнерів по бізнесу можуть викликати у вас поганий настрій. Якщо немає термінових виробничих питань, приділіть тиждень вирішенню особис­тих справ.

КОЗЕРІГ. За нові спра­ви братися не варто. По­чекайте наступного міся­ця. Будь-які вчинки, слова і навіть думки повинні ретельно контролю­ватися. Будьте обережні з новими знайомими. Варто змінити графік на­вантажень, а також відкоригувати раціон харчування.

ВОДОЛІЙ. Інтелектуальна ро­бота може супроводжуватися несподіваними знахідками. За необхідності звертайтеся по до­помогу до друзів. Будь-які спірні пи­тання намагайтеся врегулювати мир­ним шляхом. Вдома також поводьтеся мирно. За одним «кривим» словом на­зріває скандал.

РИБИ. Тиждень мине спокій­но. Як тільки випаде вільна хви­лина, намагайтеся чимось по­радувати себе. Інтереси і бажання сім’ї потрібно враховувати, здійснюючи важливі кроки, що стосуються спільно­го майна, фінансів, побуту.

Схожі новини