Передплата 2024 ВЗ

На Закарпатті прикордонники виявили юнака з наркотиками

  • 08.07.2022, 14:15
  • 542

Учора під час проведення контрольних заходів прикордонники Чопського загону затримали 19-річного громадянина України, який віз речовини, схожі на наркотичні

На Закарпатті прикордонники виявили юнака з наркотиками
На Закарпатті прикордонники виявили юнака з наркотиками

У ході перевірки рейсового автобуса «Ужгород — Великий Березний» правоохоронці виявили, що один з пасажирів помітно нервується та дивно поводиться. Він не зміг пояснити прикордонникам мету прямування у населений пункт Великий Березний.

Під час подальшого опитування та огляду речей юнака військовослужбовці виявили у нього 2 пакунки з речовинами, за зовнішніми ознаками схожими на марихуану та метамфетамін.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. У супроводі слідчо-оперативної групи юнак вибув до Перечинського райвідділу Нацполіції. Виявлені речовини направлені на експертизу.

Якщо експертиза підтвердить, що речовини є наркотичною, хлопцеві доведеться відповідати за вчинення злочину, передбаченого ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Схожі новини