Передплата 2024 «Добрий господар»

#я_купив_броньовик: у мережі з’явився новий челендж

  • 07.07.2022, 18:10
  • 833

У соціальних мережах, зокрема - у Facebook, поширюється челендж #я_купив_броньовик. Люди звітують про свій донат і розповідають, чому вони вирішили перерахувати гроші для купівлі бронемашин

#я_купив_броньовик: у мережі з’явився новий челендж
#я_купив_броньовик: у мережі з’явився новий челендж

Збір коштів оголосила ГО «Справа громад». Серед учасників акції — навіть військові, які зараз на фронті. Активісти хочуть зібрати 45 млн грн для оплати 11 бронемашин з Італії.

Загальна сума контракту — приблизно 100 млн грн, але 50 млн грн вже оплатив Фонд Порошенка.

Зробити внесок на купівлю бронемашини можна за посиланням https://spgr.org.ua/uk/shields/.

Олександр Ларченко, командир одного з підрозділів ЗСУ, депутат Чернігівської райради, пояснює: «Перебуваючи у Збройних силах, я бачу і на собі відчуваю потребу в засобах пересування. Сучасних, надійних, безпечних. Ті броньовики, про які мовиться, які закуплені в Італії — це те, що треба. Дуже цінно, що вони сертифіковані, сучасні, вони ідуть значною партією, що покращить логістику, обслуговування. Це дасть велику перевагу, в порівнянні з тим, що є зараз насправді. Тому я долучаюся до купівлі броньовиків. Навіть у військовій формі можна бути волонтером».

Депутат Запорізької обласної ради Дмитро Траілін зазначає: «Я щойно задонатив на броньовик. Це не жарт. Це все серйозно. Це дійсно новий контракт від Фонду Петра Порошенка та „Справи громад“ на придбання 11 нових італійських броньовиків для наших хлопців. І, так, це все піар».

Депутат Миколаївської міської ради, ветеран АТО, кіборг, захисник Миколаївщини Сергій Танасов теж підтримав акцію: «Із 24 лютого я без вагань повернувся до Збройних сил України і на власні очі бачу, як наша неймовірна армія нищить окупанта. Але для перемоги нам потрібна спеціальна техніка і багато. Тому я задонатив на броньовик, щоб хлопцям було легше і щоб ми скоріше знищили всіх івашек і здобули нашу перемогу. Слава Україні! Всі переможемо».

Депутат Тернопільської районної ради, голова фракції Віктор Шумада закликав усіх долучитися до збору: «Сьогодні підтримав чудовий проєкт із придбання 11 бронеавтомобілів і закликаю вас також підтримати цей проєкт своїми донатами. Громадська організація „Справа громад“ вперше в Україні як громадська організація придбає військову техніку. Ці бронеавтомобілі призначені для наших десантників. Вони будуть їм допомагати виконувати бойові задачі. Закликаю всіх приєднатись, підтримати своїми донатами придбання цих 11 бронеавтомобілів. Підтримуйте ЗСУ і наближайте нашу перемогу».

«На жаль, я не можу підтримати Збройні сили в окопах, тому хочу бути корисним в тилу. Закликаю кожного з вас підтримати акцію „Справи громад“ у закупівлі броньовиків. Зберігайте спокій, чистіть зброю і ми переможемо обов'язково», — каже Олексій Ковалик.

«В Україні війна. Кожен день наші відважні воїни знищують ту гидоту, яка приповзла на нашу землю. Чому я задонатив на броньовик? Для того, щоб нашим воїнам було з чого і чим нищити ту гидоту, яка зараз розповзається і робить нам непоправну шкоду. Але я вірю в те, що разом ми переможемо», — говорить депутат Полтавської обласної ради Ігор Процай.

Фото із мережі

Схожі новини