Передплата 2024 «Добра кухня»

"Ми оголосили справжнє сафарі на російські та білоруські гроші"

  • 07.07.2022, 10:00
  • 652

Слідчі вже вилучили легкий гвинтокрил та реактивний літак бізнес-класу на суму 1,1 млрд. гривень

"Ми оголосили справжнє сафарі на російські та білоруські гроші"
"Ми оголосили справжнє сафарі на російські та білоруські гроші"

Про відчуження майна колишнього народного депутата на користь держави та хід проведення спецоперації «Актив» розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін в ефірі телемарафону.

Євгеній Єнін наголосив, що органи поліції використовують усі інструменти, які надає закон.

«Ми оголосили справжнє сафарі на російські та білоруські гроші. Наші слідчі вже вилучили легкий гвинтокрил та реактивний літак бізнес-класу на суму 1,1 млрд. гривень. Оскільки не могли собі дозволити, щоб ці летальні апарати просто припадали десь пилом, тому вони запрацюють для наших воїнів і нашу спільну перемогу. Проте на цьому наша підтримка ЗСУ не завершується. Окрім літака і гвинтокрила, слідчі вилучили вантажівки, легковики і іншу техніку на загальну суму понад 200 млн. гривень, більшу частину з яких вже передали наших військовим».

Окрему увагу перший заступник міністра внутрішніх справ приділив спецоперації «Актив». Під час її проведення правоохоронці виявляють активи громадян рф та рб, після чого передають виявлені кошти для потреб ЗСУ.

«Вже поставлено на фінансовий контроль операції понад 7 тисяч резидентів, що мали господарські відносини з росією чи білоруссю. Як результат — попереджено виведення коштів на суму до 200 млрд. гривень до вказаних країн. Робота в даному напрямку триває», — додав Євгеній Єнін.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень