Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 11 по 17 липня

  • 11.07.2022, 07:00
  • 954

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Слід відмовитися від сує­ти і більше часу приділяти духовно­му розвитку. Якомога частіше ходіть у храм, моліться за себе і близьких. Корис­но слухати класичну музику. Якщо є можли­вість, відвідайте органний зал. Та найголо­вніше — не забувайте про відпочинок. Цього зараз вимагає ваш організм.

ТЕЛЕЦЬ. Цього тижня для вас сер­йозною проблемою стануть стосун­ки з оточенням. Утримайтеся від єхидних висловлювань на їхню адресу. У сто­сунках зі своєю половинкою будьте пильні: є ймовірність того, що вас обдурять. Від по­всякденних справ відпочиньте на природі. Якщо маєте можливість поїхати в гори, або бодай походити по парку, — не відкладайте на потім.

БЛИЗНЮКИ. Цього тижня вам ба­жано сконцентруватися на роботі. Якщо вчасно зібрати необхідну ін­формацію і грамотно застосувати її вже в найближчому майбутньому, конкуренти за­знають нищівного удару. Про відпочинок за­раз і не мрійте.

РАК. Особисте життя і проблеми, пов’язані з ним, вийдуть для вас на перший план. Займіться налаго­дженням стосунків зі своєю половинкою. Але в океані любовних пристрастей не за­будьте про оточення. Батькам може знадо­битися ваша підтримка. Не відмахуйтеся, посилаючись на зайнятість, — просто допо­можіть.

ЛЕВ. У вирішенні поточних питань найближчим часом довіртеся інтуїції. Цього разу вона не підведе і вкаже правильний шлях. Є ризик підхопити хворо­бу. За перших симптомів йдіть до лікаря. «Ге­роїчне» рішення перенести хворобу на ногах ні до чого доброго не приведе.

ДІВА. Якщо не вдається досягти успіху у вирішенні якого-небудь пи­тання, варто замислитися — чи по­трібно вам те, за що ви так активно боретеся. Довго аналізувати те, що відбува­ється, не доведеться: обставини підкажуть, в якому напрямку далі рухатися.

ТЕРЕЗИ. Досягти душевної гармонії непросто. Але якщо ви не хочете впас­ти в затяжну депресію, працюйте над собою. Ніхто не каже, що буде легко. Якщо вийдете переможцем з цієї боротьби, з будь-якими труднощами дасте собі раду. Підтрим­ку шукайте в сім’ї і колі друзів. Пам’ятайте: тут вас люблять і завжди будуть готові простяг­нути руку допомоги.

СКОРПІОН. У стосунках з колегами можуть виникнути невеликі труднощі. Намагайтеся не посвячувати їх у свої таємниці, щоб уникнути пліток у майбутньо­му. Якщо на найближчий тиждень у вас намі­чалася поїздка, краще відкласти її на деякий час. Зверніть увагу на здоров’я.

СТРІЛЕЦЬ. Неприємності можуть підстерігати на роботі. Серйозніше ставтеся до всіх доручень, які вам даватимуть цього тижня. У стосунках з близь­кими проявіть терпіння, інакше можуть ви­никнути сварки. Непоганий час для початку ремонту у вашому помешканні.

КОЗЕРІГ. Ваше особисте життя з кожним днем буде все більше раду­вати своєю насиченістю. Однак не поспішайте розповідати про це всім навколо — вам можуть позаздрити і наврочити! Непо­гано буде змінити обстановку. Навіть звичай­ного виїзду за місто на вихідні чи прогулянки вечірнім парком буде цілком достатньо.

ВОДОЛІЙ. Для багатьох Водоліїв на перше місце вийдуть стосунки з близь­кими. Любовні взаємини стануть тим надихаючим джерелом, який зігріє ваше серце і допоможе подолати життєві не­гаразди. Для багатьох цей тиждень — час кар­динальних змін.

РИБИ. Спогади дитинства, перегляд сімейних альбомів, спроби знайти од­нокласників — схоже, ви стаєте сен­тиментальними. Може, варто дати волю по­чуттям і спробувати знайти друзів дитинства? Та й не лише однокласників. Це можуть бути «дружбани» з вашого під’їзду чи району, де ви колись мешкали. Зателефонуйте. Можливо, хтось чекає вашого дзвінка? Особливо у та­кий страшний час…

Схожі новини