Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Дві українки відверто розповіли на конкурсі краси у Південній Кореї про жахіття війни та смерть дітей

Львів‘янки потрапили у ТОП-25 найкрасивіших жінок світу, а перше місце конкурсу краси для заміжніх дам виборола грузинська красуня

Дві українки відверто розповіли на конкурсі краси у Південній Кореї про жахіття війни та смерть дітей
Дві українки відверто розповіли на конкурсі краси у Південній Кореї про жахіття війни та смерть дітей

У Сеулі (Південна Корея) відбувся престижний конкурс краси Mrs Universe (для заміжніх жінок), де Україну представляли дві успішні жінки родом зі Львова — Маріанна Батура та Наталія Антонів.

Маріанна Батура увійшла у ТОП-25 і зайняла 11 місце, отримала титул «Місіс Солідарність Всесвіт», який є свідченням світової підтримки України.

Наталії Антонів дістався титул «Місіс Незалежність Всесвіт». А головна корона цього конкурсу краси дісталася грузинці Анні Сірадзе.

Наталії Антонів — 42 роки, мама дорослого сина. За освітою жінка фінансист, 15 років працювала у банківській сфері, а також була власницею магазину солодощів у Львові.

«Цей титул — символ вродливої, незалежної, успішної жінки, яка може витримати всі випробування, — сказала для „ВЗ“ Наталія Антонів. — Саме такими сьогодні є українські жінки. Тому цей титул є ще одним проявом безмежної підтримки України на міжнародній арені. На конкурсі Mrs Universe я розповідала журі про жахіття війни з росією та становище, в якому перебувають українські жінки, про смерть невинних дітей… Глядачі в залі аплодували мені стоячи».

Друга учасниця з України теж відверто розповіла на сцені конкурсу (за головну корону змагалися 110 жінок з різних країн світу) про наслідки «руского міра» в Україні та «визволителів"-рашистів. Організатори конкурсу та журі відзначили не лише красу Маріанни Батури, але й її волонтерську роботу у дитячому реабілітаційному центрі, який допомагає дітям, які постраждали внаслідок війни.

Спеціально для конкурсу у Сеулі Маріанна Батура підготувала доповідь про українських дітей, які стали жертвами повномасштабного російського вторгнення. Після її розповіді глядачі в залі плакали. А розмови про Україну не вщухали. Учасниці конкурсу з інших країн виявили таку емпатію, що розпитували деталі, цікавилися, як і чим вони можуть допомогти.

Маріані — 38 років, виховує дочку. Займалася модельним бізнесом любить подорожувати. Каже, що чимало років вивчає секрети жіночої енергії та хоче своїм прикладом і знаннями допомогти жінкам знайти своє призначення та насолоджуватися життям, розвиватися, оточувати себе позитивними людьми.

Фото організаторів конкурсу

Схожі новини