Передплата 2024 «Добра кухня»

Домовляємось про нову зброю від партнерів: головне зі звернення Володимира Зеленського

  • 02.07.2022, 00:25
  • 498

В Одеській області триває розбір завалів після російського ракетного удару по Сергіївці. Це свідомий, цілеспрямований російський терор, а не якісь там помилки чи випадкове влучання ракет

Були запущені ракети і по Затоці. Одразу 12 ракет вдарили по Миколаєву — по різних обʼєктах у місті. Це лише за одну ніч і ранок… Мої співчуття рідним і близьким усіх, чиї життя були забрані такими ударами.

Вдячний США і особисто президенту Байдену за оголошений саме сьогодні новий пакет підтримки для України, який включає і дуже потужні системи NASAMS. Загалом, цей пакет важить 820 мільйонів доларів, і містить також боєприпаси для артилерії, радари.

Не менш активно домовляємось і про іншу нову зброю від партнерів, дуже потрібну зброю — і для Донбасу, і для Харківської області, і для півдня України. Робимо все, щоб зламати вогневу перевагу окупантів.

Сформували спеціальну Групу з питань міжнародних безпекових гарантій для України. До складу Групи увійшли впливові діячі з різних демократичних країн світу. Головне завдання — розробити формат, який працюватиме довгостроково і реально, щоб не було жодних нових агресій.

Схожі новини