Передплата 2024 «Добра кухня»

Топ-5 новин в інфраструктурній галузі – найголовніші події, що відбулися цього тижня

  • 03.07.2022, 07:30
  • 595

«Транспортний безвіз» вже діє

У межах заходу Connecting Europe Days 2022 Україна та Європейський Союз підписали Угоду про вантажні перевезення автомобільним транспортом. Проблема нестачі міжнародних дозволів залишилася позаду. Це ще один крок до фактичного членства України в Євросоюзі.

Вартість тарифу зросла. Як це допоможе УЗ?

Міністерство інфраструктури України погодилося з пропозицією «Укрзалізниці"про підвищення тарифів на всі групи вантажів. Через повномасштабне вторгнення росії, подорожчання паливно-мастильних матеріалів відбулося різке падіння об’ємів вантажоперевезень. Відтак, підвищення необхідно для стабільної роботи УЗ та виконання своїх гуманітарних та оборонних функцій.

Уперше світ системно обговорить заходи з відбудови України.

Уже в понеділок Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков візьме участь у Міжнародній конференції з питань відновлення України (URC 2022). Конференція зосередиться на питаннях відновлення і на необхідних для цього реформах. Лугано стане унікальною можливістю для України розповісти про проєкт Плану відновлення і налагодити взаємодію з міжнародними партнерами. Слідкуйте за подією у нашому Telegram каналі, сторінці Facebook та Twitter.

Заарештовано корпортивні права турагентства TUI.

Служба безпеки України заарештувала корпоративні права одного з найбільших туроператорів на українському ринку, кінцевим бенефіціаром якого є громадянин рф. «Хочу звернутись до тих учасників ринку, які продовжують працювати в такій тісній зв’язці — зараз Ви маєте шанс добровільно припинити ці відносини, бо ні українське суспільство, ні українська державна влада не будуть закривати очі на цю співпрацю», — підкреслила Мар’яна Олеськів, голова ДАРТ.

Рух новозбудованим проїздом «варшавки» на Волині відновлено.

Відтепер транспортні засоби, що прямують зі Сторони П П «Ягодин», будуть проїзджати цей відрізок траси М-07 по збудованому минулоріч лівому проїзду з двома смугами руху. Минулого року цю ділянку розширили у рамках реконструкції. Цьогоріч — встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку.

Схожі новини