Передплата 2024 ВЗ

Дочка Алека Болдуіна виступає проти скасування абортів: розповіла про зґвалтування у підлітковому віці

  • 29.06.2022, 19:15
  • 706

Виступаючи проти рішення Верховного суду США, яке скасовувало право жінок на аборт, дочка відомого голлівудського актора Алека Болдуіна вперше розповіла про пережитий нею досвід зґвалтування

Дочка Алека Болдуіна виступає проти скасування абортів: розповіла про зґвалтування у підлітковому віці
Дочка Алека Болдуіна виступає проти скасування абортів: розповіла про зґвалтування у підлітковому віці

Про це повідомляє журнал People.

26-річна дочка акторів Алека Болдуіна та Кім Бейсінгер поділилася своєю історією про те, як вона стала жертвою зґвалтування, а пізніше зробила аборт, перебуваючи в аб'юзивних відносинах. Айрленд Болдуін виклала відвертий ролик на своїй сторінці в TikTok, де сказала, що «роками зберігала секрет усередині себе, і тому він завдав багато болю їй та людям, яких вона любить».

Молода актриса та модель зізналася, що ще підлітком, вона опинилася на вечірці, де перебрала алкоголю та відключилася в одній із кімнат. Поки дівчина була непритомна, невідомий хлопець скористався її станом і поглумився над нею, що згодом «змінило перебіг її життя».

Айрленд уточнила, що про те, що сталося, знала лише медсестра, яка надала їй допомогу після інциденту, тоді як розповісти про це своєму хлопцеві або батькам вона не змогла. Таємниця «закрутила її по спіралі»; щоб відволіктися від травми та забути цю історію дівчина «почала більше пити і тусуватися», а пізніше вступила в аб'юзивні стосунки та завела токсичних друзів.

Розмірковуючи про скасування права на аборт, що сколихнув США, Айрленд задумалася про те, в якій ситуації вона могла б опинитися, якби тоді завагітніла від ґвалтівника.

«Це було б огидно і жахливо — носити під серцем, а потім виховувати дитину від людини, яка знущалася з тебе. Я не уявляю, що може бути гіршим, — заявила Болдуін, наголосивши, що вирішила розкрити свою таємницю, щоб привернути увагу до прав жінок на аборт. — І майте на увазі, у мене є медичні ресурси, гроші та підтримка, до яких багато жінок не мають доступу».

Пізніше, за словами авторки, вона несподівано завагітніла від свого бойфренда, з яким була «дуже нещасна», при цьому він сам ясно давав їй зрозуміти, що «ніколи не хотів дітей, одруження чи серйозних стосунків».

«Я вирішила зробити аборт, бо точно знаю, як це рости, розриваючись між двома людьми, які ненавидять один одного, — поділилася Айрленд. — Я обрала себе, і я обрала б себе знову. Це ж ваше життя, це ваш вибір».

Фото з мережі

Схожі новини