Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині СБУ викрила прихильника "русского мира"

  • 29.06.2022, 15:13
  • 775

Чоловік, ймовірно, готував диверсію. Правоохоронці вилучили у нього антиукраїнські листівки, символіку країни-агресорки та пропагандистську літературу

На Львівщині СБУ викрила прихильника "русского мира"
На Львівщині СБУ викрила прихильника "русского мира"

В Управлінні СБУ у Львівській області повідомляють, що проросійськи налаштований мешканець Львівщини проводив акції на підтримку агресії рф, використовував комуністичну символіку, поширював інформацію, що він перебуває в окупації українською владою та нівелював значення українських героїв.

Така протиправна діяльність вказувала на можливе вчинення й ряду інших антиукраїнських провокацій та диверсій в регіоні.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили антиукраїнські листівки, символіку країни-агресора та пропагандистську літературу в підтримку російської ідеї, незареєстровану вогнепальну зброю та патрони до неї, холодну зброю, кілька пляшок з коктейлем Молотова, а також зразки форми правоохоронних органів України, яку, ймовірно, чоловік планував використати для вчинення диверсії.

Наразі триває слідство. За вказане розповсюдження руйнівних наративів російської пропаганди зловмиснику повідомлено про підозру.

Фото: СБУ у Львівській області

Схожі новини