Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 4 по 10 липня

  • 04.07.2022, 07:00
  • 743

Що віщують зірки

ОВЕН. Будьте терпеливі до людей, ця порада стосується професійної сфери. У всіх, як кажуть, свої таргани, і ваші колеги — не виняток. Любов­на сфера переповнена романтикою. Купідон не відстає, а до вихідних особливо розгуляється — будете закохувати­ся, фліртувати і заводити романи.

ТЕЛЕЦЬ. Ваша амбітність цього тижня буде ці­нуватися. Втілюйте у життя свої наполеонівські плани і не забувайте дякувати тим, хто поруч. Поради оточення вам не потрібні, але іноді корисно при­слухатися до думки близьких приятелів. Ви готові працю­вати весь тиждень, і навіть про вихідні забудете. Але цьо­го робити не бажано — домочадці дуже скучили за вашим товариством. Цього тижня можливі сюрпризи на любов­ному фронті.

БЛИЗНЮКИ. Діяти напролом іноді навіть корис­но, але цього тижня бажано шукати обхідні шля­хи. Керівництво сподівається, що ви слухатиме­теся і будете прислухатися до думки колег. Вдома на вас чекає весела метушня. Неодруженим Близнюкам дове­деться розчарувати коханих, які налаштувалися на два романтичні дні. Вам доведеться присвятити вихідні сім’ї.

РАК. Раки — відомі інтелектуали, але навіть зір­ки іноді відключають мозок, щоб він відпочив. Вчіться відволікатися від турбот. Займайтеся справами і не дозволяйте колегам вилазити вам на го­лову. Ближче до вихідних займіться домашніми справа­ми — квартира мріє про оновлення. У кого є дача, саме час навідатися туди і попрацювати на грядках. Відпочи­нуть голова і душа. А ще є можливість побути зі сім’єю на свіжому повітрі.

ЛЕВ. Леви у ці сім днів можуть називати себе щасливчиками, або улюбленцями долі. На робо­ті ви — у центрі уваги, адже таких талановитих лю­дей важко не помітити. Дратівливості бажано позбутися — у всіх свої слабкості, і звертати увагу на розсіяних колег і нервового боса не варто. Любовний небосхил забарв­лений всіма кольорами веселки, але найбільше відтінків червоного — пристрасних романів і яскравих зізнань про­сто море. Закохуйтеся, але не забувайте, що поруч з Ку­підоном літають лелеки.

ДІВА. Цього тижня на вас чекає багато чудес, але до зустрічі з Фортуною треба підготувати­ся. Головне, щоб бос не нервував — шеф також закохатися може, а в цьому випадку про справи забуде весь колектив. А проблеми вирішувати треба, адже кон­куренти поруч. Дотримуйтеся здорового способу життя — поїдьте на природу, походіть лісовими галявинами.

ТЕРЕЗИ. Цього тижня нікому не вдасться ви­вести вас з рівноваги — навіть рутинна робота не зможе зіпсувати настрою. У вас намічається службовий роман. Будьте акуратнішими, бережіть ре­путацію і пам’ятайте про всевидющі очі і всюдисущі вуха колег. Цього тижня отримаєте задоволення від громад­ської діяльності. Прагнення до досконалості — річ непо­гана, але у справах сімейних бажано зменшити оберти.

СКОРПІОН. Вашій мудрості заздрять і зірки, і астрологи, і всі відомі екстрасенси. Довіряйте підказкам інтуїції, і нічого не бійтеся — цей тиж­день сповнений приємними сюрпризами. Везіння у фі­нансовій сфері дозволить розібратися з боргами і за­планувати кілька великих придбань. Справи сімейні складаються чудово.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня зможете втілити у життя будь-які ідеї, навіть найоригінальніші. Вас цінують і поважають, але зайвий раз не хваліться. Намагайтеся доводити справи до кінця, і не відволікайтеся на дурниці. Цього тижня ваша комуніка­бельність буде зашкалювати — ви здатні подружитися і з серйозними діловими партнерами, і з прикрими сусіда­ми, і навіть з перехожими на вулиці.

КОЗЕРІГ. Якщо цього тижня вам захочеться за­ручитися підтримкою Фортуни, потрібно лише повірити у власні сили. Удача любить цілеспря­мованих людей і допоможе здійснити всі задуми. Не звер­тайте уваги на нервову обстановку в колективі — товари­ші по службі реагують на гаряче сонечко і мріють якомога швидше розквитатися зі справами. Ви відомі трудяги, і робота вам приносить задоволення.

ВОДОЛІЙ. Цього тижня вашим ідеям позаздрять всі генії світу. Не поспішайте ділитися планами, дійте обережно: шахраї — поруч. Рутинної робо­ти бажано уникати. Знайдіть час для спілкування з приятелями — друзі готові попросити вашого боса, аби він дозволив вам відпочити. Але справа зовсім не в ше­фові — ви й самі не хочете розслаблятися, готові працю­вати цілодобово. Але навіть дуже здоровий організм по­требує відпочинку.

РИБИ. Цього тижня у вас з’явиться море ро­боти. Всі заняття приноситимуть задоволен­ня, тому можете збиратися з думками, — шеф не квапить, колеги із захопленням спостерігають, як ви складаєте плани і креслите незрозумілі схеми. На лю­бовному небосхилі все чудово. Сімейне життя буде ра­дувати. Але родині бажано приділяти більше уваги. І не забувайте про здоровий спосіб життя.

Схожі новини