Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

росіяни намагаються захопити Лисичанськ, - Міноборони

  • 28.06.2022, 20:20
  • 762

ЗСУ стримують наступ противника в напрямку Вовчоярівка-Верхньокам’янка та перешкоджають спробам противника закріпитися південніше Лисичанського НПЗ

росіяни намагаються захопити Лисичанськ, - Міноборони
росіяни намагаються захопити Лисичанськ, - Міноборони

Також російські окупанти не припиняють спроби оточити українські війська в районі Лисичанська і хочуть взяти під контроль трасу Бахмут — Лисичанськ.

Про це розповів речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає «Укрінформ».

«Ворог зосередив зусилля на Лисичанському та Бахмутському напрямках, здійснює спроби оточити наші війська в районі Лисичанська та взяти під контроль автодорогу Бахмут — Лисичанськ», — заявив Мотузяник.

За його словами, що проти ЗСУ на Донецькому напрямку воюють рашисти зі складу 8-ї, 58-ї армій, мобілізаційного резерву 1-го та 2-го армійських корпусів південного військового округу, 2-ї, 41-ї армій та 90-ї танкової дивізії центрального військового округу, а також повітряно-десантних військ.

«Противник завдав авіаційного удару з використанням пари літаків Су-25 по позиціях наших військ у районі н.п. Біла Гора», — повіломив Мотузяник.

Українські військові відбили наступ росіян у напрямку Миколаївка — Спірне. Натомість ворог наступає в напрямку Роти — Вершина.

Ворог здійснює штурмові дії в напрямку Миронівка — Вуглегірська ТЕС, бойові дії тривають.

Фото із мережі

Схожі новини