Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У дитсадку у Кемерово закликають "вбивати ворогів" і змушують дітей співати Z-пісні

  • 28.06.2022, 19:54
  • 709

Дитячий садок "Малюк" у Кемеровській області, селищі Турат, використовуючи дітей, пропагує війну, закликає "вбивати ворогів" та змушує дітей співати Z-пісні

У дитсадку у Кемерово закликають "вбивати ворогів" і змушують дітей співати Z-пісні
У дитсадку у Кемерово закликають "вбивати ворогів" і змушують дітей співати Z-пісні

Кожен пост про спецоперацію в блозі «Малюка» — із фото російських військових, написами на підтримку російської армії, символами V та Z та численними хештегами.

Відповідні кадри опублікував Telegram-канал ASTRA.

Відомо, що такі дописи у дитсадку публікують щодня.

«Україна щодня втрачає до 1000 солдатів на полі бою. Дякую за це нашим відважним військовим!», «російські військові виробили правильну тактику, яка приносить свої плоди!», «У Європі зростає кількість людей, рівень життя, яких наближається до межі бідності. Незабаром усі зрозуміють справедливість спецоперації в Україні, стануть на бік росії та почнуть підтримувати нашу армію», — заголовки публікацій.

Дитсадок також «подякував» російським солдатам за вбивство українців. Пізніше його публікували безліч кемерівських дитсадкі. Це вказує на те, що публікація такої пропаганди навряд чи була особистою ініціативою завідувачки Світлани Ніконової. Ймовірно, розсилання таких постів було централізованим.

Хоча сама жінка пояснила «патріотичні» публікації тим, що у садочку «усі підтримують політику нашого керівництва».

«Як ось робить наш уряд — все це правильно. У нас немає нелояльних», — зазначила вона та наголосила, що батьки дітей теж не проти «спецоперації».

Фото: скріни із мережі

Схожі новини