Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

“Я що, вже й пожартувати не можу?”

Виявляється, заява Андрія Садового про закриття кафе на Сихові, де була Анджеліна Джолі, це лише жарт

“Я що, вже й пожартувати не можу?”
“Я що, вже й пожартувати не можу?”

Вікендова участь міського голови Андрія Садового у ток-шоу «Культурна оборона» спричинила справжній фурор у Львові. Міський голова неодноразово жартував «на межі фолу». Ми, звичайно, розуміємо, що мета цього всього була благородна — збирали гроші на допомогу армії. Але не всі жарти міського голови, були, м'яко кажучи, дотепними…

Наприклад, ведучі шоу запитали Андрія Івановича: «Чи ви кликали Анджеліну Джолі на каву? Чи на круасани?» На що мер видав: «Розумієте, в чому справа? Що цей МАФ незаконний. І ми його будемо демонтовувати! Так що вона (Джолі тобто. — Авт.) попала!»

При цьому Андрій Іванович хитро посміхнувся… А вже наступного дня чи не всі львівські медіа видали сенсацію: «Мер Львова пообіцяв знести приміщення кафе, яке відвідувала Анджеліна Джолі».

Нагадаємо, йшлося про одне з кафе мережі «Львівські круасани» на Сихові, за адресою проспект Червоної Калини, 42а. Цей заклад харчування 30 квітня спонтанно відвідала голлівудська зірка Анджеліна Джолі, перебуваючи у Львові як посол ООН.

А як же зреагували на заяву мера про знесення у самих «Львівських круасанах»? Коли я зателефонувала до цього кафе, там були дуже розгублені. «Ми не розуміємо, в чому претензії, — відповіли мені. — Це приміщення ми орендуємо, воно не наше. Але це приміщення — капітальна будівля, це не МАФ. Тут є фундамент, каналізація. Як його можна зносити?»

Оскільки ток-шоу було гумористичним, у мене закралася думка: а, може, Андрій Іванович просто пожартував?

«Я жива людина! Я що, вже й пожартувати не можу? — відповів Андрій Садовий на моє запитання. — Маю велику повагу до всіх працівників „Львівських круасанів“. Вони молодці, що працюють і підтримують бренд Львова. Також маю повагу до Анджеліни Джолі, що приїхала до Львова!»

На фото: приміщення на пр. Червоної Калини, 42а — капітальна будівля, а не МАФ. Як його можна зносити. Фото з ФБ закладу.

Схожі новини