Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Фальшиві документи в «асортименті»

  • 28.06.2022, 12:45
  • 570

Трьох іноземців, які їхали до столиці, прикордонники зупинили для перевірки

Фальшиві документи в «асортименті»
Фальшиві документи в «асортименті»

У громадянина Грузії 1988 року народження прикордонники виявили підроблене водійське посвідчення, видане на його установчі дані. Він їхав автомобілем Citroen. Зі слів чоловіка, «липовий» документ він придбав у Грузії за 200 доларів.

У громадянина Молдови 1991 року народження, що прямував на автомобілі марки Toyota, прикордонники також виявили повністю підроблене водійське посвідчення. Зі слів чоловіка, підроблений документ він придбав за вісім тисяч гривень в одному з Телеграм-каналів.

Окрім того, у документах громадянки В’єтнаму прикордонники виявили підроблені відмітки Державної міграційної служби України, які не відповідають встановленому зразку. Більше того, жінка не мала відмітки про реєстрацію на території України та перевищила термін перебування в країні.

Прикордонники поінформували співробітників Нацполіції та направили повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 358 К К України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Схожі новини