Передплата 2024 ВЗ

У Львові відбудеться концерт з піснями легендарних The Beatles та збором коштів для ЗСУ

  • 28.06.2022, 10:12
  • 700

2 липня о 15:00 у Стрийському парку (біля Сенсотеки) відбудеться концерт, на якому співатимуть кавер версії пісень легендарних The Beatles. Це перфоманс в рамках проекту «Дешансонізація» зі збором коштів на потреби Збройних Сил України, повідомили організатори Український Мистецький Фронт

У Львові відбудеться концерт з піснями легендарних The Beatles та збором коштів для ЗСУ
У Львові відбудеться концерт з піснями легендарних The Beatles та збором коштів для ЗСУ



Триб"ют винуватимуть the Beatlevs — гурт, створений у Львові в 2010 році на основі львівського фан-клубу Бітлз. Фан-клуб був заснований у 2002 році і за час його існування до нього увійшли багато відомих українських артистів та митців. Однак заради цікавості та стабільного проведення музичних заходів було створено власний кавер-гурт з назвою the Beatlevs (від назви міста Львів), який повністю складався з учасників фан-клубу. Спочатку гурт виступав лише на акціях фан-клубу, а згодом розширив географію виступів на всю Україну та зарубіжжя. Згодом the Beatlevs отримав визнання не лише у середовищі бітломанів, але і серед звичайних меломанів. Лауреати фестивалю К. Кленчона в Польщі 2017-го та 2018 року та учасники багатьох акцій та фестивалів. У 2019 році виступили разом з першим гуртом Джона Леннона the Quarrymen (Ліверпуль) в Угорщині.


На території парку будуть розміщені банери з QR кодом, відсканувавши який можна перерахувати кошти на допомогу українській армії.
Зібрані гроші надходять на рахунок Г О Міжнародна Асоціація Мистців, далі їх передадуть на потреби окремого полку спеціального призначення «АЗОВ».
Лінк для донатів: https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK
MONOBANK — https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv
PayPal: [email protected]

Схожі новини