Передплата 2024 ВЗ

Добкін заявив, що він націоналіст

  • 27.06.2022, 17:27
  • 3 063

Він вважає, що українці ще довго будуть ненавидіти росіян за все, що «вони принесли своїм рилом на нашу землю»

Добкін заявив, що він націоналіст
Добкін заявив, що він націоналіст

Колишній народний депутат Михайло Добкін з проросійських партій «Партія регіонів» та «Опозиційний блок» опублікував заяву про російських окупантів.

Добкін назвав окупантів «цими тваринами». Він вважає, що нашого східного сусіда ненавидітиме ще не одне покоління українців за те, що принесли війну на нашу землю.

«Я не знаю, коли це закінчиться і чи закінчиться взагалі. Я не знаю скільки втрат людських життів та зруйнованої інфраструктури ми ще отримаємо. Але що я точно знаю, то це те, що якщо хоч навіть і не ми, то наші діти вже точно — гарматами, ножами, а якщо доведеться, навіть хоч і зубами, але все одно битимуть, різатимуть чи рватимуть цих тварин. За все, що вони принесли своїм рилом на нашу землю», — написав політик.

Він також закликав «вважати його націоналістом».

У своєму дописі Добкін також розмістив відео із записом звуків сирени та вибухів.

«Ці люди 30 років відмовляли Україні в праві на своє українське і не розуміли, що імперія спочатку заходить через культуру та інформацію, а вже потім пре ракетами і танками, сподіваючись на лояльність і „квіти“ від місцевих аборигенів… І „наслєдіє“ імперії — це всього лише її інструмент», — написала у соцмережах Вікторія Сюмар, відреагувавши на заяву Добкіна.

«Ще один перевзувається. Роками кликав сюди війну, а тепер він „бандерівець“. Кожна така гнида має бути покарана за свою роботу проти України. І буде», — вважає Сергій Стерненко.

«Іноді еволюція йде несподіваними шляхами. Так генеруються нові хромосоми… То хвости в динозаврів мільярд років відпадають, і ноги в риб виникають за тисячі століть… А правильна кепка може за кілька місяців вирости прямо з голови…», — пише Віталій Чепинога.

Фото із соцмереж

Схожі новини