Передплата 2024 ВЗ

росія активізується на Ізюмському напрямку, - британська розвідка

  • 27.06.2022, 10:15
  • 632

Основним напрямом наступу російської армії є Сєвєродонецько-Лисичанська зона, однак тиждень важких обстрілів свідчить, що зараз росія намагається посилитися на Ізюмському напрямку

росія активізується на Ізюмському напрямку, - британська розвідка
росія активізується на Ізюмському напрямку, - британська розвідка

Про це повідомляє британська розвідка.

Українські сили продовжують утримувати оборону у цій зоні, ефективно використовуючи її лісисту місцевість.

Також британська розвідка пише, що незабаром російська кампанія, ймовірно, все більше спиратиметься на ешелони резервних сил. Вони сформовані з кількох окремих компонентів, які росія майже напевно вже почала розгортати:

  • Резерв бойової армії росії — це недавнє нововведення, яке сформували із резервістів-добровольців, які працюють неповний робочий день. Це цілі підрозділи, зазвичай призначені для виконання завдань з охорони тилу.
  • Людський мобілізаційний ресурс — це значний резерв усіх ветеранів, які служили у регулярних збройних силах за останні пʼять років. російська влада, ймовірно, використовує добровольців із цієї категорії для укомплектування третіх батальйонів у складі регулярних бригад.

Однак, попри постійну нестачу готових до розгортання резервістів, російське керівництво, ймовірно, як і раніше, не хоче запроваджувати загальну мобілізацію.

Фото із мережі

Схожі новини