Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

McDonalds та інші західні бренди, ймовірно, влітку повернуться в Україну

  • 25.06.2022, 11:49
  • 545

Ймовірно, що популярні міжнародні бренди відновлять свою роботу в Україні вже влітку. Зокрема мова йде й про McDonalds

McDonalds та інші західні бренди, ймовірно, влітку повернуться в Україну
McDonalds та інші західні бренди, ймовірно, влітку повернуться в Україну

За словами голови Української ради торгових центрів (УРТЦ) Максима Гаврюшина, про повну зупинку роботи міжнародних брендів в Україні мова не йде, а навпаки, ті, хто ще не відкрився, планують зробити це найближчим часом. При цьому інші чекають закінчення активної фази бойових дій.

«Важливо, що і держава декларує підтримку іноземним компаніям, які ще не відновили роботу. Однак головним чинником відновлення діяльності підприємств все ж є безпека, яку поки гарантувати складно», — зазначає Гаврюшин.

Він пояснює, корпоративні правила багатьох західних компаній не дозволяють працювати в умовах, коли в країні ведеться війна

«Безпека співробітників для них є пріоритетом. Тому українським колегам дуже складно переконати західний офіс отримати дозвіл на відкриття магазину навіть у відносно спокійних містах», — зазначає керівник УРТЦ.

Зазначимо, що голова Української ради торгових центрів припускає, що робота над відновленням діяльності міжнародних брендів постійно ведеться і не виключено, що вже влітку ми побачимо відновлення роботи багатьох великих гравців у західних регіонах, Києві та Центральній Україні.

«Серед них може бути й McDonalds, повернення якого українці чекають з особливим ентузіазмом», — резюмував Гаврюшин.

Фото: Unsplash

Схожі новини