Передплата 2024 «Добра кухня»

Кому підійде iPhone 13 mini

  • 24.06.2022, 12:03
  • 922

Кому ж підійде маленький Айфон? Розповідають спеціалісти інтернет-магазину Stylus.

Кому підійде iPhone 13 mini
Кому підійде iPhone 13 mini

Компактний, але досить продуктивний iPhone 13 mini буде чудовим придбанням для справжніх цінителів малогабаритної техніки. Але не всім користувачам підходять пристрої такого формату.

Кому варто придбати Айфон 13 міні

Серед великих телефонів модель міні виглядає дійсно маленькою. Але ці моделі створені спеціально для тих, хто віддає перевагу смартфонам, що містяться в руці. Легкі гаджети, керовані однією рукою, приваблюють набагато більше користувачів, ніж може здатися спочатку. Адже за продуктивністю та потужністю iPhone 13 mini не надто відрізняється від старших побратимів. Та й екран 5,4 дюйма не можна назвати зовсім крихітним. З ним зручно взаємодіяти, друкувати, грати, читати та дивитися відео.

Автономність пристрою

Помітна відмінність стосується ємності акумулятора, але не більше норми. Адже у міні-корпус не влізла б більш ємна батарея. Пристрій може програвати відео до 17 годин та аудіо до 55 годин. Тому, незважаючи на меншу ємність, для повсякденного використання міні підходить ідеально.

При використанні адаптера 20 Вт для швидкого заряджання представлена модель заряджається на 50% за півгодини. У цьому пункті малюк стоїть на одному рівні з великими побратимами.

Продуктивність Айфон 13 міні

Процесор у iPhone 13 mini такий самий, як і у великих моделей. А от оперативної пам'яті завезли лише 4 Гб. Хоча для такого невеликого пристрою її цілком достатньо, щоб забезпечити спритну безперебійну роботу та високу продуктивність.

SSD накопичувач у міні доступний в обсязі до 512 Гб, як і великі моделі. Тому загалом ніяк не можна сказати, що ця серія гірша за інших. Просто через розмір слід адекватно оцінювати її можливості.

Інші позитивні якості

Камери iPhone 13 міні видають чудову якість фото та відео. Любителям відобразити момент у всіх фарбах вона точно сподобається.

Корпус на панелі покритий склом. А грань прикрита металевою окантовкою, яка захищає пристрій від сколів. Склокераміка Ceramic Shield міцніша, ніж варіанти покриття попередніх лінійок, а захист від пилу та вологи IP68 захистить телефон у будь-яку погоду.

iPhone 13 mini ідеально підійде любителям компактної продуктивної техніки. Якщо вам не потрібен величезний екран або є потреба заощадити, але зберегти потужність пристрою, сміливо беріть міні.