Передплата 2024 ВЗ

Кінолог та кінологиня з Одещини одружилися в місті Лева

  • 23.06.2022, 13:45
  • 616

Прикордонника Івана та прикордонницю Катерину поєднало кохання одне до одного та любов до України. А ще вони обоє обожнюють собак

Кінолог та кінологиня з Одещини одружилися в місті Лева
Кінолог та кінологиня з Одещини одружилися в місті Лева

У неї — джек-рассел-терєр Келвін, а у нього — німецька вівчарка Дзюдзь.

Іван та Катерина познайомилися в автобусі, коли їхали на Львівщину навчатися на кінологів.

Пара родом з Одеської області, він з Болградського, а вона з Ізмаїльського районів. Після підписання контракту на військову службу в Ізмаїльському загоні, їх відправили у західний регіон на навчання, де вони знаходились, коли росія почала повномасштабне вторгнення.

З початком війни молодята зблизились. Буквально скрізь були разом — переживали повітряні тривоги, шикувались, тренували собак…

Коли Іван відправився на посилення однієї з ділянок, де на той час активізувалися ворожі сили, серце Катерини забилося з особливою тривогою. Так хвилюються лише за найрідніших. Під час вимушеної розлуки вони зрозуміли, що створені одне для одного. І, як тільки з’явилася нагода, Іван зробив Катерині пропозицію та почув у відповідь омріяне — «Так!».

Молодята побралися та зареєстрували шлюб у Львівському міському відділі реєстрації актів цивільного стану. Тепер вони знову разом тренуватимуть Келвіна і Дзюдзя, але вже як чоловік і дружина.

Вітаємо молоде подружжя, бажаємо молодятам успішної долі у мирній, квітучій країні — Україні, вдалої кар’єри та сімейного благополуччя!

Схожі новини