Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Замість бананів... кокаїн

  • 22.06.2022, 19:05
  • 834

Контрабанду помилково доставили до супермаркетів Чехії

Замість бананів... кокаїн
Замість бананів... кокаїн

Контрабандисти втратили партію кокаїну, яка була захована в коробках із бананами. Вантаж помилково доставили до супермаркетів Чехії. Про це пише видання Newsweek.

Партію контрабандного кокаїну оцінили у $ 83 млн. Її вилучили поліцейські після того, як співробітники мережі чеських супермаркетів виявили в коробках для бананів упаковки з невідомим порошком.

Пакети з білим порошком, за даними журналістів, виявили в Празі, а також ще двох населених пунктах країни, куди оперативно прибули слідчі з представниками кінологічної служби.

«У співпраці з Митним управлінням Чеської Республіки й іншими структурами наразі проводяться перевірки цих місць та інші дії. Кримінальні слідчі виявили, що товари з тієї ж партії були розподілені в декілька чеських міст», — цитує видання пресслужбу місцевої поліції.

Правоохоронці співпрацюватимуть із міжнародними відомствами, щоб з'ясувати, хто власник партії контрабандного кокаїну, який потрапив на територію Чехії. Слідчих також цікавить, як наркотики під виглядом бананів могли спокійно доставити в порт Гамбурга та розмитнити.

Схожі новини