Передплата 2024 «Добрий господар»

У Чорному морі флот рф зосередив 44 крилаті ракети типу "Калібр"

  • 22.06.2022, 11:45
  • 654

В акваторії Чорного моря окупанти розташували 5 надводних кораблів і підводний човен, які споряджені 44 крилатими ракетами типу "Калібр

У Чорному морі флот рф зосередив 44 крилаті ракети типу "Калібр"
У Чорному морі флот рф зосередив 44 крилаті ракети типу "Калібр"

«Корабельне угруповання ворожих сил постійно чатує в північно-західній частині Чорного моря, оскільки ще на початку березня вони проголосили так звану контртерористичну операцію. З якими терористами борються — не зрозуміло, крім них там терористів немає», — розповідає очільниця пресцентру сил охорони і оборони ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Також Гуменюк нагадала, що окупанти загнали всі цивільні судна в порти України та не дозволяють здійснювати судноплавство під загрозою зброї.

«Станом на ранок сьогодні в цій частині Чорного моря перебуває 5 надводних кораблів і підводний човен, споряджені 44 крилатими ракетами типу „Калібр“. Ці ракети загрожують не тільки південним регіонам, не тільки узбережжю України, їх дальність ураження наземних цілей — понад 2 тисячі кілометрів. Це дуже суттєва зброя, яка може бути застосована, і загроза дуже сильна», — зазначила очільниця пресцентру сил охорони і оборони ОК «Південь».

Фото: Укрінформ

Схожі новини