Передплата 2024 «Добра кухня»

На Вінниччині «ухилянт» намагався підкупити прикордонників

  • 17.06.2022, 09:15
  • 643

Учора прикордонники Могилів-Подільського загону затримали чоловіка призовного віку, який намагався підкупити правоохоронців в пункті пропуску

На Вінниччині «ухилянт» намагався підкупити прикордонників
На Вінниччині «ухилянт» намагався підкупити прикордонників

39-річний громадянин України на паспортний контроль, як підставу для перетину кордону, надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного, у якому зазначалося, що він обмежено придатний у воєнний час. Чоловіку було роз’яснено вимоги законодавства щодо перетину кордону в умовах воєнного стану чоловіками віком від 18 до 60 років. Зрозумівши, що йому не вдасться потрапити закордон, українець спробував «домовитись» та запропонував прикордонникам 2000 доларів США. Проте на цьому його «подорож» закінчилася.

Під час передачі хабаря чоловіка затримали. Заходи проводились за процесуального керівництва прокурора Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, за оперативного супроводу відділу внутрішньої та власної безпеки по Могилів-Подільському прикордонному загону та представниками СБУ У Вінницькій області спільно зі слідчими ГУ НПУ у Вінницькій області.

Наразі порушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, з конфіскацією майна, згідно ч.3 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Схожі новини