Передплата 2024 «Добра кухня»

Актори продають власні речі, щоб зібрати гроші на «швидку» для армійців

Серед лотів - вечеря із зіркою або майстер-клас

Актори продають власні речі, щоб зібрати гроші на «швидку» для армійців
Актори продають власні речі, щоб зібрати гроші на «швидку» для армійців

Українські актори, серед яких Анна Кошмал, Римма Зюбіна, Дмитро Вівчарюк виставили на аукціон власні речі, аби за виручені гроші придбати карету швидкої допомоги для захисників України.

Про таку соціальну ініціативу актори повідомили на брифінгу в Києві.

Дмитро Вівчарюк виставив на аукціон власний перстень, який зроблений з динару — монети, якій більше півтори сотні років. Актор зізнався, що випадково знайшов монету на землі.

Рима Зюбіна виставила на торги іменні екслібриси (книжкові знаки) авторства українського художника, жителя Сєвєродонецька Бориса Романова.

Лоти можна переглянути на сторінці в інстаграмі Act_lots, де і відбувається аукціон. Щоб взяти участь у торгах, необхідно підписатися на сторінку або на сторінку самого актора. Серед лотів — речі митців, вечеря з улюбленим актором, коштовні речі, майстер-клас. Початкова ціна — 200 гривень. Переможець отримує лот з рук самого актора.

«Кожен свідомий українець має робити все можливе для перемоги. Ми сильні, мужні, ми нація. Ми переможемо! Поки хлопці і дівчата боронять на фронті, ми мусимо в тилу робити все, що допоможе їм», — наголосив Дмитро Вівчарюк.

Схожі новини