Передплата 2024 ВЗ

"Корені повномасштабного вторгнення рашистів слід шукати не у «2015-16»"

  • 01.06.2022, 19:09
  • 732

У «Європейській Солідарності» радять «глашатаям розколу» чесно досліджувати причинно-наслідкові зв’язки російського вторгнення і не порушувати принцип єдності

"Корені повномасштабного вторгнення рашистів слід шукати не у «2015-16»"
"Корені повномасштабного вторгнення рашистів слід шукати не у «2015-16»"

Про це пише народний депутат Ростислав Павленко у фейсбуці.

За його словами, корені повномасштабного вторгнення рашистів слід шукати не у «2015−16», коли якраз вторгнення вдалося купірувати і звільнити дві третини раніше окупованих територій Донбасу, а у 2019−2022 роках.

«І особливо з листопада 2021, коли західні партнери били в набат щодо рашистського вторгнення, а горе-радники наввипередки генерували меседжі про «нагнітання паніки» та «інформаційні операції» на шкоду «великому будівництву», — зауважує Павленко.

«Ми в „Європейській Солідарності“ як не велися, так і не збираємось вестися на примітивні провокації і розпочинати внутрішньо українське з’ясування стосунків — до дня Української Перемоги», — також зазначає народний депутат.

«Сподіваємось, що серія неспровокованих і підлих атак владних речників у наш бік — це перевищення повноважень з боку бажаючих вислужитись некорисних прислужників, а не найвище погоджена політика нападок на опозицію, в порушення єдності і всупереч тому, що для всіх українців зараз ворог має бути один: путінська росія», — наголошує Павленко.

Фото: ЄС

Схожі новини