Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Кожен пені, витрачений в росії, повертається в Україну у вигляді бомб та крилатих ракет, у вигляді жертв"

  • 25.05.2022, 11:34
  • 449

Порошенко в ефірі Sky News закликав міжнародні компанії остаточно вийти з російського ринку і не фінансувати війну проти України

Петро Порошенко в ефірі британського телеканалу Sky News закликав міжнародні компанії вийти з російського ринку. Він наголосив, що кошти, які надходять в російський бюджет, витрачаються на бомби і ракети, якими потім вбивають українців.

«Всі, хто залишився в росії, повинні розуміти, що кожен пені, витрачений в росії, повертається в Україну у вигляді бомб та крилатих ракет, у вигляді жертв та тисяч забраних життів. Цінності є значно важливішими за гроші. А тому, якщо ми не зберігатимемо єдність та солідарність з Україною по відношенню до цього божевільного маніяка путіна, війна може наступною постукати у двері будь-якої країни Європейського Союзу. А може навіть і будь-якої країни світу загалом», — застерігає Петро Порошенко.

«Саме тому весь бізнес має вийти з росії, але і цього не буде достатньо. Слід організувати блокаду російського експорту. З ембарго на російську нафту, на російський газ, російське вугілля, російську деревину та ембарго на товари машинобудування ми мали б забезпечити неймовірний, пекельний тиск на Путіна — з тим, щоб змусити його прибрати російські війська з території України. З тим, щоб зупинити вбивства українських жінок, українських дітей та людей літнього віку. З тим, щоб зупинити цю війну», — наголошує п’ятий президент.

Схожі новини