Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині затримали зловмисників, які викрали бронежилети для ЗСУ

  • 23.05.2022, 13:40
  • 817

Згідно із рішенням суду, наразі підозрювані перебуватимуть під вартою 60 діб

На Львівщині затримали зловмисників, які викрали бронежилети для ЗСУ
На Львівщині затримали зловмисників, які викрали бронежилети для ЗСУ

Про це повідомили у поліції Львівщини.

22 травня правоохоронці отримали повідомлення про викрадення із складського приміщення на вулиці Кульпарківській у Львові понад сотні бронежилетів та бронеплит, які мали передати нашим воїнам на передову.

На місці працювали слідчі та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції № 2, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, вночі невідомі, зламавши навісний замок, проникли до складу та викрали 30 бронежилетів і 73 бронеплити, які належать громадській спілці, на 450 тисяч гривень.

Вивчивши відео з камер спостереження та здійснивши інші оперативні заходи, поліцейські виявили зловмисників, які причетні до скоєння крадіжки.

Ними виявилися двоє мешканців Яворівського району. Їм 33 та 35 років. Викрадені речі вони сховали в гаражі в одному з сіл Яворівщини.

Викрадені бронежилети та інші речові докази вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 185 (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Фото поліції

Схожі новини