Передплата 2024 «Добра кухня»

Мільярдер Суботін лікувався отруйною жабою і помер

  • 09.05.2022, 11:45
  • 1 697

Колишній топменеджер російського нафтового гіганта "Лукойл" Олександр Суботін помер у Митищах, лікуючи похмілля отруйною жабою

Мільярдер Суботін лікувався отруйною жабою і помер
Мільярдер Суботін лікувався отруйною жабою і помер

Про це повідомляє видання Mash.

Як зазначають, шаман Магуа та його дружина, за інформацією журналістів, приймали клієнтів у приватному будинку та пропонували лікування отруйною жабою. Потерпілому надрізали шкіру та капали отруту жаби. Після блювоти йому мало стати краще.

За даними видання, Магуа практикував виклик духів, жертвопринесення звірів і купав клієнтів у крові.

Видання пише, що Суботін знав давно сімейство Магуа та часто користувався їхніми послугами. У процесі лікування похмілля йому зненацька стало зле — заболіло серце. Шаман не викликав «швидку», дав потерпілому «Корвалол» і поклав спати.

«Серед окультної мішури російський мільярдер помер. Подружжя-шамани, які приїхали до поліції, сказали, що з померлим просто дружили. Стало погано Олександру від отруйних жаб або від чогось іншого — незрозуміло, але скоро в цьому розбереться слідство», — йдеться в повідомленні.

Джерела російського каналу Ren. tv стверджують, що Суботін кілька днів пиячив. Його дружина поїхала на батьківщину та просила друзів доглянути за чоловіком.

Тіло Суботіна знайшла в кімнаті на цокольному поверсі подруга його дружини — він лежав на ліжку і поряд був флакон із «Корвалолом». Офіційно про смерть Суботіна ще ніхто не повідомляв.

Довідка

Олександр Суботін обіймав посаду члена правління ТОВ «Торговий дім Лукойл». Після роботи в «Лукойлі» Олександр Суботін став власником «Нової транспортної компанії» (НТК).

Читайте також: В Іспанії знайшли мертвими колишнього топменеджера російської газової компанії, його дружину та доньку

Фото: Mash

Схожі новини