Передплата 2024 «Добра кухня»

В Україні взяли в полон 11 ворожих снайперів, - СБУ

  • 06.05.2022, 17:30
  • 879

Служба безпеки України взяла в полон 11 ворожих снайперів під час спецоперації на Харківщині

В Україні взяли в полон 11 ворожих снайперів, - СБУ
В Україні взяли в полон 11 ворожих снайперів, - СБУ

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

«У Харківській області під час спецоперації СБУ взяли в полон 11 російських снайперів. Затримані входили до так званого „115 полку ДНР“, який обстрілював українські позиції», — зазначили в СБУ.

Також у Хмельницькій області військова контррозвідка СБУ знешкодила ворожу ДРГ, яка планувала диверсії в регіоні. До групи входили троє осіб, які співпрацювали із російськими кураторами.

Учасники ДРГ також здійснювали відеофіксацію ракетних ударів окупантів по стратегічно важливих об’єктах.

У Житомирській області затримали посадовця одного з оборонних об’єктів нашої держави, який збирав для ворога розвіддані щодо кількості та боєготовності літаків Збройних сил України.

У Сумській області на співпраці з ворогом викрили голову однієї з міських рад, його заступника та місцевого депутата. Під час тимчасової окупації частини Конотопського району ці особи здійснювали матеріально-технічне забезпечення загарбників.

На Київщині спецслужба затримала ще двох колаборантів. За даними слідства, вони сприяли «розквартируванню» агресорів і допомагали їм орієнтуватися на місцевості Бучанського району та брали участь у мародерстві та викраденні українських патріотів.

За даними речника, від початку повномасштабної війни СБУ ліквідувала понад 140 ворожих ДРГ і викрила 4 тисячі колаборантів.

Читайте також: Депортованих українців змушують приймати «громадянство» ОРЛО, — розвідка

Фото з мережі

Схожі новини