Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Молимося за перемогу добра над злом, за перемогу України

  • 24.04.2022, 09:42
  • 690

Петро та Марина Порошенки привітали українців із Великоднем

Молимося за перемогу добра над злом, за перемогу України
Молимося за перемогу добра над злом, за перемогу України

«Я щиро вітаю з Великодніми святами тих, хто всю цю ніч молився. Ми, українці, молилися за перемогу добра над злом, за перемогу життя над смертю. Так, як учить нас Святе Писання», — сказав Порошенко після Всенічної служби.

«Звичайно, що всіх українців зараз турбує питання „коли?“. Коли буде наша перемога? Коли закінчиться війна? Коли Україна і українці зможуть повернутися до мирного життя? І чому ворог пройшов до нас? Відповідь можна знайти у Священному Писанні. Зло намагається знищити нас. Зло ґвалтує наших жінок, вбиває наших дітей. Але добро і життя перемагає. Перемагає невідворотно», — наголошує п’ятий Президент.

«Я твердо переконаний, що перемога буде за нами. І зараз, особливо цього року, Великдень набуває абсолютно неймовірних рис. Коли росія намагається позиціонувати себе як центр православ’я — я хотів би нагадати, що нема там віри. Вони прийшли сюди вбивати нас, прийшли як антихристи. Людина, яка називає себе „російським патріархом“, благословила вбивство українців», — констатує Порошенко.

«Тому вітаю сотні священників російської православної церкви в Україні, які відмовились поминати Кирила, відмовились бути причетним до цієї неблагодатної організації, яка має на меті підтримати антихриста путіна і вбивати українців», — говорить Порошенко.

Він переконаний, що цього року Українська Церква отримає тисячі нових парафій:

«Томос, який надав нам Вселенський Патріарх, об’єднає всіх українців».

«У цей світлий день висловлюю щиру вдячність всім, хто стоїть на сторожі нашої безпеки та боронить Україну від загарбника — воїнам, медикам, волонтерам. Нехай Господнє благословіння та захист завжди буде з вами!», — додає Марина Порошенко.

«Після перемоги ми розбудуємо квітучу, фантастичну, неймовірну Україну. З Божою допомогою. З нашою вірою. З нашою надією. З нашою величезною любов"ю. Христос Воскрес!», — говорить Петро Порошенко.

Читайте також: Великий день

Фото із сайту «Європейської Солідарності»

Схожі новини