Передплата 2024 «Добра кухня»

Жінка відмовилася лише від трьох продуктів і схудла на 45 кг (ФОТО)

  • 01.02.2022, 19:45
  • 6 046

Американка Ліза Лауріон із міста Портленд штату Мен (США) схудла на 45 кілограмів після того, як відмовилася від деяких продуктів

Жінка відмовилася лише від трьох продуктів і схудла на 45 кг (ФОТО)
Жінка відмовилася лише від трьох продуктів і схудла на 45 кг (ФОТО)

Жінка забрала зі свого щоденного раціону цукор, борошно та припинила додавати вершки до кави. У медичному центрі, де Лізі допомагали схуднути, її назвали «королевою схуднення». Як пише видання Today, своїм перетворенням Лауріон зобов'язана близьким, які її підтримують, і кухонним вагам, на яких американка зважувала їжу.

За словами 62-річної Лауріон, боротьба із зайвими кілограмами розпочалася ще у дитинстві. Ліза каже, що завжди любила смачно поїсти, а коли нервувала, «заїдала» стрес солодощами. З роками Лауріон збільшувала кількість їжі, щоб «забутися». Незабаром її вага досягла 117 кг при зрості 160 см.

«У мене з'явилося багато проблем зі здоров'ям: діабет, проблеми з диханням, депресія. Це був дуже важкий час», — поділилася жінка.

Ліза розповіла, що одного разу вона з чоловіком проходила повз вітрини торгового центру. Побачивши своє відображення, жінка зрозуміла, що треба худнути і не бути великою дівчинкою біля худого чоловіка.

Жінка розпочала боротьбу із зайвими кілограмами, заручившись підтримкою дієтолога. Проте рекомендації спеціаліста не працювали, кілограми не зникали, і Ліза вкотре здалася.

У 2019 році син Лізи запланував весілля, до якого американка рішуче захотіла схуднути. Тоді жінка звернулася до медичного центру.

«Я вирішила, що мені дійсно потрібно щось із цим робити, що мені дійсно потрібна додаткова допомога. Я звернулася до фахівців. Я хотіла схуднути до 60 кг», — згадує Лауріон.

Після медичного обстеження лікарі розробили докладний план схуднення, основним компонентом якого було збалансоване триразове харчування. На сніданок Ліза їла йогурт, фрукти та вівсянку, на обід — білок (риба або нежирне відварене м'ясо) та овочі, а на вечерю — білок, рис чи картопля з овочевим салатом. Також жінка забрала з раціону цукор, борошно та припинила додавати вершки в каву. Завдяки такому харчуванню у жінки зникла пристрасть до шкідливої ​​їжі.

Варто додати, що Лауріон також зайнялася спортом: вона робила 10 000 кроків на день. Зараз американка важить 63 кілограми. Такого результату вона досягла за рік.

«Не чекайте ідеального моменту для цього — він може ніколи не настати. Дійте негайно, обравши план харчування, який вам підходить, і дотримуйтесь його. Не поспішайте і не здавайтеся. Робіть все за планом і шукайте необхідну підтримку», — підсумувала «королева схуднення».

Читайте також: Потужний заряд вітамінів: 5 овочів, які завжди мають бути в холодильнику

Фото умовне з відкритих джерел

Схожі новини