Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 24 по 30 січня

  • 24.01.2022, 10:00
  • 966

Гороскоп на тиждень

Гороскоп з 24 по 30 січня
Гороскоп з 24 по 30 січня

ОВЕН. Останній тиждень січня — сприят­ливий час для вирішення важливих питань, укладення договорів, знайомства з потріб­ними людьми. Не відмовляйте нікому у підтримці, проявляйте терпіння і лояльність до чужих слаб­костей та помилок. Пройшовши через смугу пере­шкод, знайдете сили, впевненість у собі і цінний досвід, який знадобиться у майбутньому.

ТЕЛЕЦЬ. Цього тижня Тельці погано по­чуватимуться: загальні нездужання, вто­ма, занепад сил — не дивно, що ваші спроби досягти мети призводять до суцільних розчарувань. Зробіть паузу, займіться власним здоров’ям. Візьміть відпустку і поїдьте хоч на тиж­день відпочити. Вільні Тельці мають шанс зустріти супутника (або супутницю) життя і побудувати міц­ні стосунки.

БЛИЗНЮКИ. Кінець січня для Близнюків — час реалізації амбіцій. Зараз для вас важ­ливо відчувати, що вас цінують, люблять, поважають. Виявляйте цікавість до проблем друзів і близьких, інакше ризикуєте опинитися без їхньої підтримки. Правда, вас більше приваблюють нові знайомі, однак спочатку переконайтеся, що вони не мають корисливої мети.

РАК. На вас чекають приплив натхнення, творчої енергії, удача, позитивний настрій. Не звертайте уваги на перешкоди: ви з лег­кістю їх подолаєте. Цього тижня вам вдасться на всі 100 відсотків розкрити свої таланти.

ЛЕВ. Самопочуття залишає бажати кра­щого, і справи йдуть не дуже гладко. З ін­шого боку, ваші благородні наміри, ши­рота душі і відкритість притягуватимуть до вас цікавих людей. Ви станете більш популярні. Тільки про себе не забувайте: ви зараз особливо вразли­ві, і надмірна активність здатна не тільки підірвати ваше здоров’я, а й стати причиною депресії.

ДІВА. На вас чекає яскравий, цікавий, творчий тиждень. Будете активно бра­ти участь у колективних проєктах, зможе­те розкрити свої організаторські здібності. Не бій­теся відповідальності. У першій половині тижня доведеться зіткнутися з нерозумінням колег. Ви почуваєтеся абсолютно вільними, ваш інтелект на висоті, тому не буде складно грамотно прорахува­ти кожен крок на шляху до успіху.

ТЕРЕЗИ. Будьте уважні до всього, що від­бувається навколо, намагайтеся глибше вникати в суть речей, інакше опинитеся у полоні помилок. Намагайтеся ігнорувати дрібні не­приємності, не зациклюйтеся на проблемах, інак­ше посієте у своїй душі непотрібні страхи і сумніви. Добре, якщо друзі і родичі вас підтримують.

СКОРПІОН. Тиждень виявиться цікавим і насиченим періодом: зустрічі, поїздки, ак­тивне спілкування, обговорення нових ідей і планів на майбутнє, які, якщо ви докладете зусиль, неодмінно здійсняться. Правда, і труднощів очіку­ється чимало: врахуйте, що відповідей на найваж­ливіші питання не варто шукати на поверхні.

СТРІЛЕЦЬ. В останній тиждень січня від­чуєте втому, але в цілому це позитивний час, особливо для зустрічей і публічних виступів. Доведеться добре попрацювати, щоб зберегти фінансову стабільність. Намагайтеся більше відпочивати, відновлювати енергію, інакше незабаром почуватиметеся як вичавлений лимон. Не особливо розраховуйте на допомогу колег.

КОЗЕРІГ. Цього тижня у Козерогів багато сприятливих можливостей для реалізації мети. Не проґавте шансу. Втім, труднощі вас не лякають і ви готові сприймати їх як виклик. Зараз краще займатися теорією, розробкою стра­тегії, а конкретні дії (в тому числі прийняття важ­ливих рішень, зустрічі, переговори та інші заходи) відкласти до кращих часів. Заради свого здоров’я не забувайте про відпочинок.

ВОДОЛІЙ. З’явиться інтерес до подоро­жей. Сприятливий тиждень для встанов­лення ділових контактів, проведення експе­дицій і семінарів. Найскладніше для вас — подолати внутрішні обмеження, звільнитися від стереотипів, які давно заважають вам мислити масштабно. За­здрісники і конкуренти плестимуть інтриги. Зару­чіться підтримкою надійних друзів і партнерів.

РИБИ. Цього тижня вам доведеться за­лагоджувати фінансові питання. Можли­во, старі методи вже не працюють і необ­хідні радикальні зміни? Деяким Рибам доведеться обстоювати свої майнові і фінансові права в суді. І в цьому сенсі цей тиждень — не найкращий час. Якщо є можливість, відкладіть слухання. Викорис­тайте вихідні для відпочинку.

Читайте також: У 2022 році чотири знаки Зодіаку очікують різні біди, — астрологи

Схожі новини