Передплата 2024 «Добрий господар»

«Дударик» запрошує на свої Різдвяні концерти

  • 18.01.2022, 13:06
  • 1 041

Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» дасть два різдвяні концерти у Львові

«Дударик» запрошує на свої Різдвяні концерти
«Дударик» запрошує на свої Різдвяні концерти

30 січня у FESTrepublic відбудеться концерт-вечірка «ПоКоляді», а 31 січня у театрі ім. Заньковецької «Дударик» разом із фолк гуртом і акустичним брендом «Курбаси» виступлять з великим Різдвяним концертом, повідомили організатори.
Початок обидвох заходів о 19:00.

«Щоб закріпити святковий настрій різдвяних свят на увесь рік, щоб поколядувати ще і ще всім разом — запрошуємо вас на цей теплий, домашній, сімейний концерт-вечірку ПоКоляді! А після коляди ще залишаємось на запальну етно-вечірку, бо тіло хоче руху після свят. До речі, ми будемо в вишиванках», — запрошують Дударики.

За квитками сюди https://gastroli.ua/events/18 422

На 31 січня у «Дударик» разом із бендом «Курбаси» підготували неймовірний симбіоз колядок, щедрівок, автентичного і сучасного звучання в неокласичній оправі. Запрошені також гості-колядники, а на завершення прозвучать окремі коляди із золотої скарбниці Різдва.


«Таки „Дударик“ — „експерт“ в галузі Різдва. Щорічно десятки, якщо не сотні разів, вітають колядники домівки львів’ян, киян, варшав’ян… Сотні коляд виконувались, створювались і аранжувались на прославу Христа і Вам на радість. Навечір"я Різдва, святкові відправи теж не без уваги. А 30 і 31 січня — проміжний підсумок. Є чим похвалитися і що представити слухачу. А він у нас, ой, який вибагливий!
Запрошуємо наколядуватись досхочу», — зазначив керівник капели Дмитро Кацал.

За квитками сюди:

https://soldout.ua/booking/687-dudaryk-&-kurbasy-christmas-concert?lang=ua

https://kasa.in.ua/ua/lviv/concert/rizdvianyi-kontsert-dudaryk-2022−01−31

Схожі новини