Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Арестович покинув команду "зелених"

  • 17.01.2022, 21:01
  • 1 972

Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника голови Офісу президента та речника української делегації у ТКГ

Арестович покинув команду "зелених"
Арестович покинув команду "зелених"

Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника керівника Офісу президента та речника української делегації у Тристоронній контактній групі. Про це він сказав у коментарі 4 каналу.

Арестович заявив, що звільнився за власним бажанням і не братиме участі у наступній зустрічі ТКГ щодо Донбасу. За його словами, ця інформація поки не офіційна. Причиною звільнення він назвав «особисті причини».

Нагадаємо, Олексій Арестович став позаштатним радником Андрія Єрмака 1 грудня 2020 року. Його завданням голова ОП назвав «дати вичерпну відповідь, щоб протидіяти розповсюдження дезінформації чи образ».

Як інформує сайт «Главком», Арестович у програмі «Романенко. Беседы», яка вийшла 14 січня, звинуватив президента Володимира Зеленського в порушенні обіцянок та розкритикував владу.

На думку Арестовича, Зеленський, прийшовши до влади, порушив базові передвиборчі обіцянки. Арестович додав, що нинішня влада надто «забюрократизувалася».

Дивитися з 54 хвилини:

Читайте також: Зеленський сподівається, що відбудеться хіхоньками-хахоньками

Фото «Слово і діло»

Схожі новини