Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Петиція про закриття телеканалу «НАШ» вже зібрала 25 тисяч підписів

  • 17.01.2022, 12:40
  • 600

Тепер її має розглянути президент

Петиція про закриття телеканалу «НАШ» вже зібрала 25 тисяч підписів
Петиція про закриття телеканалу «НАШ» вже зібрала 25 тисяч підписів

Електронна петиція активіста Сергія Стерненка щодо санкцій проти телеканалу «НАШ» вже набрала 25 тисяч підписів. Цього достатньо, що її теепер розглянув президент Володимир Зеленський.

«Тому, з метою захисту національної (та інформаційної зокрема) безпеки України, а також для протидії поширенню антиукраїнської пропаганди в інтересах держави-агресора, прошу президента України невідкладно ініціювати на засіданні Ради національної безпеки та оборони питання про застосування санкцій проти телеканалу НАШ з подальшим припиненням його мовлення на території України», — сказано в петиції.

Стерненко зазначив, що фактичний власник каналу Євген Мураєв (колишній депутат) неодноразово в його ефірі заперечував факт російської агресії, називаючи війну «громадянською».

Також в ефірі телеканалу зʼявлявся заступник лідера луганських бойовиків Родіон Мельник, який заявляв, що Донбас нібито не є частиною України. У тексті петиції йдеться, що ведучі та гості телеканалу регулярно розпалюють ворожнечу і поширюють антиукраїнську пропаганду

Читайте також: «Вагнерівців» і Коломойського не існує: Дроздов розповів, що «слуги» змінили на «4 каналі«

Фото з мережі

Схожі новини