Передплата 2024 «Добрий господар»

Google витратить $1 млрд на офісну будівлю у центрі Лондона

  • 14.01.2022, 17:45
  • 542

Техногігант Google витратить 1 млрд доларів на купівлю будівлі в центрі Лондона, де він зараз є орендарем, демонструючи свою впевненість у майбутньому офісу як робочого місця

Google витратить $1 млрд на офісну будівлю у центрі Лондона
Google витратить $1 млрд на офісну будівлю у центрі Лондона

Про це повідомляє Reuters.

Стало відомо, що компанія, у якій працює 6400 людей у ​​Великій Британії, планує реконструкцію своїх офісів у межах комплексу Central Saint Giles поблизу Ковент-Гарден у центрі Лондона.

«Нам випала честь працювати у Великій Британії вже майже 20 років, і купівля комплексу Central Saint Giles відображає нашу постійну прихильність до зростання та успіху країни», — заявила фінансовий директор материнської компанії Google Alphabet Рут Порат.

Зазначається, що Google планує переобладнати будівлю, щоб вона була адаптована для особистої командної роботи та мала конференц-зали для змішаної роботи, а також створила б більше місця для окремих співробітників.

Новий ремонт також передбачатиме робочі приміщення, які дозволять працювати на свіжому повітрі, додали в компанії.

У Google заявили, що в кінцевому підсумку компанія матиме потужність для 10 тисяч співробітників на своїх підприємствах у Великій Британії.

«Ці інвестиції в робочі місця від Google є великим вотумом довіри до Великої Британії як до провідного технологічного центру», — сказав міністр фінансів Британії Ріші Сунак.

Читайте також: У Google зміняться правила входу в облікові записи

Фото: reuters

Схожі новини