Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бріжит Макрон відповіла на чутки про зміну статі

  • 14.01.2022, 16:45
  • 1 066

Прихильники ультраправих політсил запідозрили дружину французького лідера у зміні статі та почали активно публікувати пости на цю тему

Бріжит Макрон відповіла на чутки про зміну статі
Бріжит Макрон відповіла на чутки про зміну статі

Дружина президента Франції Еммануеля Макрона Бріжит заявила, що зловмисники за допомогою маніпуляцій з даними видали її за рідного брата та звинуватили у тому, що раніше вона була чоловіком. На чутки про зміну статі дружина французького лідера відповіла в ефірі Rtl France.

За словами першої леді, зловмисники працювали над зміною її генеалогічних даних на довідкових сайтах.

«Спочатку я спостерігала за цим здалеку, чула, що кажуть, перш ніж я зрозуміла, що вони змінили моє генеалогічне дерево… І я раптом виявилася моїм братом. І тут йдеться про генеалогію моїх батьків, і це неприпустимо», — заявила вона.

Раніше повідомлялося, що дружина Макрона хотіла подати скаргу до правоохоронних органів через розповсюдження в інтернеті чуток про те, що вона є трансгендерною особою.

Прихильники ультраправих політичних сил запідозрили дружину французького лідера у зміні статі та почали активно публікувати пости на цю тему у соціальних мережах. Зокрема, автори чуток стверджують, що Бріжит Макрон народилася під чоловічим ім'ям Жан-Мішель Троньє. Зазначається, що Троньє — це дівоче прізвище дружини президента.

Читайте також: Через фото з відпочинку: Макрон заявив на журналіста

Фото: afp

Схожі новини