Передплата 2024 «Добрий господар»

Що треба встигнути до Різдва?

  • 05.01.2022, 20:30
  • 1 188

Окрім традиційних приготувань, до Різдва треба встигнути зробити й кілька добрих справ

Що треба встигнути до Різдва?
Що треба встигнути до Різдва?

1. Надішліть справжню різдвяну поштову листівку рідним. Так, саме паперову листівку, з маркою, підписану від руки, традиційною поштою. Електронні привітання це добре і швидко, але листівки — це тепло і мило. Можете обрати листівку з дитячими малюнками і встигнути ще сьогодні відправити вітання рідним. Вони точно будуть здивовані!

2. Зробіть для когось маленьке диво. Добрі справи перед Різдвом — це те, чого завжди потребує світ, те, від чого він стає кращим. Тому просто зробіть для когось добро — і це стане маленьким дивом для тієї людини чи родини.

3. Подбайте про солодощі для колядників. Гроші — це непогано, але діти завжди радіють «наколядованим» цукеркам, шоколадкам і фруктам.

4. Погортайте мамину чи бабусину книгу з рецептами і виберіть щось для святкового столу. Уявіть, як радісно буде смакувати бабусиним печивом чи маминою кутею на Різдво разом з близькими!

5. Роздрукуйте фотографії із знакових для вас подій і моментів за минулий рік. Це дуже цікава звичка. Спробуйте — і ви будете так робити щороку! Електронні фото ніколи не замінять світлин, які можна потримати у руках чи повісити у рамці на стіну.

6. Виділіть час для себе. Тільки для себе. Побудьте наодинці із своїми думками, згадайте все хороше, подумайте про невдалі моменти і побажайте собі бути щасливими! Це дуже важливо.

7. Пробачте усі образи. Таке світле свято не треба зустрічати із недобрими думками. Тому варто постаратися забути образи, пробачити кривдників і залишити погане у минулому.

8. Скажіть своїм рідним і близьким, що ви їх любите. Бо свою любов і прихильність треба тримати не тільки в своєму серці — важливо вміти й хотіти ними ділитися.

9. Зустріньте Різдво у родинному колі, підіть на святкову нічну службу. Колядки вночі — це неймовірно!

Читайте також: Солом’яні вироби дарують святковий настрій

Фото умовне з відкритих джерел

Схожі новини