Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Жінка декілька годин пробула у туалеті на борту літака через коронавірус

  • 31.12.2021, 15:15
  • 879

Маріса Фотіео зі США декілька годин пробула у туалеті на борту літака, що летів в Ісландію. Під час польоту жінці стало зле, а експрес-тест на коронавірус підтвердив у неї хворобу

Жінка декілька годин пробула у туалеті на борту літака через коронавірус
Жінка декілька годин пробула у туалеті на борту літака через коронавірус

Як повідомляють CNN та NBC News, Маріса із братом та батьком летіли з Чикаго до Рейк'явіка (Ісландія), звідки вони мали їхати до Швейцарії. За словами дівчини, перед польотом вона зробила два ПЛР-тести та 5 експрес-тестів — усі вони були негативними. З собою Маріса взяла декілька наборів швидких тестів на коронавірус.

Приблизно через півтори години після початку польоту Фотіео відчула біль у горлі, тож вона вирішила піти до вбиральні та зробити тест. Він виявився позитивним. Маріса розповіла, що вона повністю вакцинована та отримала бустерне щеплення. Вона працює вчителькою молодших класів, тож регулярно робить тестування.

Після отримання позитивного результату Маріса почала панікувати.

«У мене була істерика, я плакала. Я переживала за свою сім'ю, з якою щойно вечеряла; за інших людей в літаку; за себе», — згадує дівчина.

Заспокоїтись їй допомогла бортпровідниця Рагнхільдур Ейріксдоттір. Спершу стюардеса спробувала знайти ряд, де Фотіео могла б сидіти сама, однак весь літак був заповнений, тому Маріса залишилась до кінця польоту у вбиральні.

На дверях до туалету повісили напис «Не працює».

Стюардеса під час польоту приносила інфікованій їжу та напої. Дівчина встигла зняти відео у Tik Tok, яке вже переглянули мільйони разів.

Маріса сказала, що вона не відчувала тисняви у вбиральні та була щаслива, що перебуває далеко від інши пасажирів.

Після приземлення в Ісландії Маріса відправилась на 10-денний карантин у готелі «Червоного Хреста». Додатковий ПЛР-тест та ще один швидкий тест підтвердили інфікування коронавірусом. Її брат та батько поїхали далі у Швейцарію, оскільки у них не було симптомів захворювання.

Лікарі обстежували дівчини тричі на день. Під час карантину Маріса продовжувала знімати відео у Tik Tok, а також підтримувала зв'язок зі стюардесою Роккі.

Останній день карантину був 30 грудня. Того дня американка мала зустрітися зі своєю родиною, а повертатися до Сполучених Штатів вони планують 3 січня.

Читайте також: Ізраїль дозволив робити четверте щеплення від коронавірусу

Фото умовне з відкритих джерел

Схожі новини